Surpriză pentru concurenţii de la Survivor România. Vestea i-a făcut să izbucnească în plâns: „A venit momentul să dezvălui”

Surpriză pentru concurenţii de la Survivor România. Aşa cum se întâmpla în fiecare duminică, Faimoşii şi Războinicii erau pregătiţi să ofere un nume din echipa sa, pentru a-l trimite în exil. Ei, acest lucru nu s-a mai întâmplat.

28 mart. 2022, 08:42
Surpriză pentru concurenţii de la Survivor România. Vestea i-a făcut să izbucnească în plâns: „A venit momentul să dezvălui”
Surpriză pentru concurenţii de la Survivor România

Surpriză pentru concurenţii de la Survivor România. Aceştia credeau că o să treacă din nou printr-un consiliu trist, de Exil, însă surprizele s-au ținut în lanț. În această săptămână nu va exista nici Exil, nici eliminare, iar concurenții au parte și de multe alte beneficii, deoarece s-a dat startul etapei de unificare.

Citeşte şi: Survivor România 2022. Cătălin Zmărăndescu s-a urcat pe cântar: „Nu cred”

Surpriză pentru concurenţii de la Survivor România

În această seară am câteva vești pentru voi. A venit momentul să dezvălui de ce ne-am adunat în această seară în acest consiliu. În această seară, în ceea ce privește Exilul, nu va fi nimeni trimis!

În această săptămână, nu vom avea eliminare. Acest lucru se întâmplă cu un motiv. Pentru că acum și aici începe săptămâna de unificare. Ați ajuns în această etapă superioară a competiției și vă felicit. 

Aș vrea să vă dau câteva detalii despre această poveste a unificării. Cel mai important de știut este faptul că veți concura ca și până acum, pe triburi, însă spațiul locativ va fi comun.

În ziua de unificare, pentru câteva momente, veți reveni la normalitatea cu care erați obișnuiți acasă. Asta înseamnă că veți face duș, vă veți spăla pe dinți și toată igiena personală de care aveți nevoie. Vă veți îmbrăca în haine curate.

Fetele se vor putea machia și își vor putea face părul. Și băieții se vor putea aranja, să își facă barba. Veți mânca stând la aceeași masă. Ziua unificării se încheie epic cu o petrecere”, a fost surpriza serii, anunțată de Daniel Pavel.

Relu Pănescu și Ștefania Ștefan de la Războinici au început să plângă de fericire. „Vreau să miros și eu a om, nu a hoit.”, a zis și CRBL.

Toți concurenții s-au declarat mai mult decât încântați de schimbările anunțate. Ulterior, aceștia au primit și un cântar și au aflat, astfel, câte kilograme au pierdut de la începutul competiției.