Constantin Iosef se căsătoreşte pentru a treia oară

Teo Trandafir a trăit în anul 2011 o frumoasă poveste de dragoste cu un fost rugby-ist român, stabilit în Franţa. După doar un an de relaţie, cei doi îndrăgostiţi s-au căsătorit într-un cadru restrâns. Fericirea nu a durat însă prea mut şi după doar şase luni de căsnicie, cei doi au divorţat. Fostul soţ se pare că şi-a găsit fericirea în braţele unei femei de afaceri, cu care, se zvoneşte că se iubea încă de când avea o relaţie cu Teo.

26 oct. 2015, 21:31
Constantin Iosef se căsătoreşte pentru a treia oară

Teo Trandafir a trecut cu greu peste eşecul pe care l-a avut cu fostul rugby-ist. Imediat după despărţire, Constantin Iosef a fost acuzat că s-a folosit de relaţia cu vedeta pentru a câştiga celebritate dar şi foloase materiale.

Fostul soţ, a declarat însă, printr-un comunicat de presă că mariajul a luat sfârşit din cauza vedetei, pe care a acuzat-o de falsitate.

Dacă în tot acest timp, Teo Trandafir nu si-a refacut viata, nu acelasi lucru se poate spune şi despre fostul ei sot. Rugby-istul se iubeste de un an si jumatate cu o femeie de afaceri, Manuela. Gurile spun ca, in realitate, cei doi aveau o relatie inca din vremea in care Iosef era casatorit cu Teo, insa sportivul a negat vehement ca ar fi fost infidel, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Teo Trandafir, schimbare RADICALĂ de look FOTO

Desi a trecut de 45 de ani si a mai fost casatorit de doua ori, Constantin pare dispus si pregatit sa isi duca iubita in fata altarului: „Se iubesc foarte mult, petrec timp impreuna, merg in vacante. Constantin a dus-o chiar si in Franta, la familia lui. A prezentat-o chiar si fostei sotii, femeia cu care el are copii. Apropiatii vorbesc deja despre o nunta, insa, cei doi nu stiu doi nu stiu daca sa faca numai o cununie civila, sau si religioasa. Constantin are cateva afaceri cu Manuela. Nu s-au imbogatit, dar nici rau nu o duc„, a declarat un apropiat al acestuia.