Surpriză plăcută din partea artistei Stana Stepănescu de sărbătorile pascale

Pe lângă delicioasele bucate tradiționale românești și compania celor dragi, românii amatori de muzică bănățeană de petrecere au avut în cea de-a doua zi de Paște un motiv în plus de bucurie: lansarea celei mai noi melodii a frumoasei artiste de muzică populară, Stana Stepănescu, Mândra mea frumoasă fată.

18 apr. 2023, 11:05
Surpriză plăcută din partea artistei Stana Stepănescu de sărbătorile pascale
Surpriză plăcută din partea artistei Stana Stepănescu de sărbătorile pascale

Din vestul țării, Stana atinge inimile românilor de pretutindeni cu versurile sale de inimă rănită, în care își asumă rolul unui bărbat îndrăgostit, despărțit de iubita lui. Tânărul a dat crezare vorbelor lumii în loc să-și asculte inima și astfel a rămas acum doar cu amintirea iubitei sale alături de care își mai dorește măcar o noapte de vară.

Versurile, opera Stanei, sunt încărcate de amărăciune, dar linia melodică este veselă și Boji, alături de formația Banat Express transformă întregul cântec într-o muzică de petrecere perfectă pentru orice nuntă sau botez autentice românești.

În videoclip o putem admira pe artistă alături de ceilalți muzicieni într-un cadru cu iz istoric, de excepție. Bărbații poartă haine moderne, dar sobre, în timp ce ținuta Stanei îmbină elemente tradiționale românești cu stilul contemporan, abordat de tinerele din ziua de astăzi. Se poate observa o grijă deosebită pentru fiecare detaliu, obținându-se astfel un contrast perfect între vechi și nou, tradiții de demult și idei contemporane, trecut și prezent.

Videoclipul a fost lansat în data de 17 aprilie, la ora 12, și deja face furori printre fanii artistei, iar atitudinea lor este ușor de înțeles pentru că pur și simplu nu poți să nu te îndrăgostești de Stana chiar da la prima vedere, admirând pasiunea pe care o pune în tot ce face. El poate fi vizionat pe canalul oficial de YouTube al Stanei Stepănescu, gestionat de Better Music: https://youtu.be/F-4MnahcQJI.

Stana Stepănescu – Comoara noastră din Banat cu voce de privighetoare

Stana Stepănescu și-a clădit o reputație solidă pe scena muzicii populare din România. Ea cântă încă din fragedă copilărie și s-a remarcat pentru prima oară la vârsta de doar 9 ani când a câștigat un concurs în Caransebeș.

Stana s-a născut în Rusca Teregova, județul Caraș-Severin, în anul 1991 și muzica populară este una din cele mai mari pasiuni ale sale. Ea a fost binecuvântată cu o voce de privighetoare, dar și cu o inimă caldă și un suflet bun, așa cum îi șade bine unei artiste de muzică populară.

Mai mulți artiști români cu nume grele au influențat evoluția Stanei pe scena țării, dar cea mai importantă contribuție o are Nicoleta Voica, născută în același județ cu această tânără speranță a muzicii populare române, care a pus și prima piatră de temelie a carierei sale.

Prin talentul său de netăgăduit și atitudinea deschisă și prietenoasă, Stana a cucerit inimile amatorilor de muzică populară și a câștigat numeroase premii la concursuri importante. Cariera ei este în plină evoluție și cu siguranță noua sa melodie este doar una din multele cu care ne va alina dorul și ne va aprinde inimile și de acum înainte.

Cei care vor să transforme sărbătorile Pascale de anul acesta într-unele memorabile, pot asculta Mândra mea frumoasă fată de Stana Stepănescu pe YouTube, iar pentru a privi îndeaproape evoluția artistei și pentru a fi la curent cu toate noutățile se pot alătura comunității ei de fani de pe rețelele sociale urmărind conturile sale de Facebook: https://www.facebook.com/stana.stepanescu.official și Instagram: https://www.instagram.com/stanastepanescu/.