Surpriză! Prima reacţie a lui Reghecampf, după ce Prodan l-a lovit pe Dan Alexa: Eu tocmai am terminat

Laurențiu Reghecampf a avut recent o primă reacție după ce soția lui, Anamaria Prodan, a fost surprinsă în timp ce îl lovește pe Dan Alexa, cel cu care s-a zvonit că aceasta ar avea o relație extraconjugală. În holul de lângă vestiare, la stadionul din Giurgiu, după meciul Astra – FC Botoșani (2-2), s-a petrecut un moment halucinant.

14 iul. 2019, 12:34
Surpriză! Prima reacţie a lui Reghecampf, după ce Prodan l-a lovit pe Dan Alexa: Eu tocmai am terminat

Antrenorul Astrei Dan Alexa a fost lovit de impresara lui Anamaria Prodan în ceea ce pare a fi o criză de gelozie provocată de o domnișoară focoasă, Andrada, prezentă și ea la meci. Șocat de cele auzite, Reghe a declarat că nu știe ce s-a întâmplat exact și că înainte să comenteze, vrea să vadă imaginile.

„Ce s-a întâmplat? Nu știu, eu tocmai am terminat antrenamentul. Habar nu am… cu cine? Cu Alexa? Nu știu, vreau să văd imaginile. Ce vreți de la mine dacă nu știu nimic?”, a declarat Laurențiu Reghecampf, pentru Cancan.ro.

Anamaria Prodan declarase, imediat incident, că nu a fost vorba decât de niște discuții aprinse pe teme sportive. „Eu sunt mai nervoasă, mai vulcanică. Sunt obișnuită să fiu numărul 1 în presă și în sport. Am simțit că-mi ia fața Halep! M-am gândit să scrie presa despre mine în ziua în care a câștigat ea Wimbledonul. Glumesc… Am avut o discuție despre două transferuri mai nereușite. Atât”, a declarat impresara pentru Cancan.

Cum explică Anamaria Prodan pumnul în faţă dat lui Dan Alexa 

Scene șocante au fost surprinse de presă în parcarea arenei din Giurgiu, după meciul Astra Giurgiu- FC Botoșani, încheiat 2-2. Anamaria Prodan i-a dat un pumn în faţă antrenorului Astrei, Dan Alexa.