Surpriza toamnei! Horia Brenciu revine în televiziune. Unde îl vom putea vedea

După o lungă o perioadă în care nu a mai avut niciun contract cu vreun post de televiziune, Horia Brenciu revine în forță. Unde îl vom putea vedea pe îndrăgitul artist.

10 nov. 2022, 23:45
Surpriza toamnei! Horia Brenciu revine în televiziune. Unde îl vom putea vedea

După o lungă o perioadă în care nu a mai avut niciun contract cu vreun post de televiziune, Horia Brenciu revine în forță. Cum se apropie cu pași repezi sărbătorile de iarnă, Horia este foarte ocupat cu pregătirile pentru concertele aniversare, însă marea surpriză este că revine în televiziune.

Unde îl vom putea vedea pe îndrpgitul cântăreț

Acesta a filmat deja pentru revelion. De asemenea el va filma pentru mai multe emisiuni de la PRO TV.

„A avut luni și marți filmări de dimineața până noaptea la ProRevelionul de la Pro TV. Acum e liber de contract, poate merge unde vrea. Acum e la Timișoara la un eveniment, apoi are iar filmări, tot la Pro TV”, a mărturisit pentru playtech.ro un apropiat al artistului”, a spus o sursă apropiată pentru playtech.

Horia Brenciu este și un artist desăvârșit așa că anul acesta va organiza la Sala Palatului un spectacol aniversar. Ca de fiecare dată acesta le pregătește surprize de proporții celor care îi ascultă muzica și îl îndrăgesc.

La ce vârstă a debutat Horia Brenciu

Este mereu cu zâmbetul pe buze și pare mereu tonic deși a debutat la o vârstă foarte fragedă.  Horia Brenciu a debutat pe micul ecran, ca și colaborator, încă de la vârsta de 19 ani, în vara lui 1993, când a prezentat prima ediție a concursului interactiv Robingo, la TVR, iar de atunci publicul l-a simpatizat și au urmat alte emisiuni TV urmărite și îndrăgiste de telespectatori pe care acesta le-a onorat cu succes.