Surpriză, un alt stelist se transferă în străinătate

Steaua a pus la punct astăzi trei mutări din Liga 1, cea mai surprinzătoare fiind aducerea lui Eduard Stăncioiu. Goalkeeper-ul de 35 de ani va veni ca soluţie de rezervă pentru Niţă, în condiţiile în care Cojocaru este foarte aproape de un transfer în Serie A, la Crotone.

30 aug. 2016, 14:43
Surpriză, un alt stelist se transferă în străinătate

Steaua negociază cu grecul Chatziisaias de la PAOK, stoper de 23 de ani, dar și cu 3 fotbaliști din Liga 1. Dacă despre Antonio Jakolis s-a vorbit și în zilele trecute, Gigi Becali a anunțat că a ajuns la un acord cu Wilfred Moke și, surpriză, Eduard Stăncioiu, portarul de 35 de ani al lui ASA!

„Stăncioiu e ca şi semnat. La Moke, 150.000 e clauza de reziliere. Ei au dat 20.000 de euro pe el, mă cert cu ei, că-s la mine acasă. Îl iau pe Moke, dau banii pe el, plătesc clauza. Poate juca atât fundaş central, cât şi mijlocaş central.

S-ar putea să mai vină un fundaş central zilele următoare. 4-5 jucători o să aducem. Jakolis vine la noi doar dacă acceptă salariul, vrea un salariu cam mare. Eu i-am oferit ceva, dacă-i convine, bine. Mai sunt două zile şi vreau să-i trec pe lista UEFA.”, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.