Surpriză uriaşă! Cine este de fapt Maria, pensionara de pe panourile LGBTI care au stârnit mânia Patriarhiei Române

De câteva săptămâni, mai multe orașe din România au fost invadate de panouri publicitare ce conțin fotografia unei femei în vârstă intitulată fictiv "Maria". Despre respectiva femeie, care zâmbește simpatic de pe panou, se spune" că este bisexuală. Cu toate acestea, realitatea este cu totul alta.

25 iun. 2020, 13:49
Surpriză uriaşă! Cine este de fapt Maria, pensionara de pe panourile LGBTI care au stârnit mânia Patriarhiei Române

„Numele meu este Maria și sunt bisexuală”, este mesajul de pe panourile care promovează LGBTI. De fapt, totul este un fals, scrie Cancan.

BOR, reacţie dură după ce Coaliţia pentru Familie a reclamat o campanie pro-LGBTI în Bucureşti

Pe contul său de Facebook, un internaut, Adrian Cristea a explicat care este, de fapt, adevărul din spatele acestor panouri publicitare. Pe bătrâna din imagine nu o cheamă nici Maria și nici nu este bisexuală. Fotografiile pot fi luate de pe un site specializat.

„În campaniile stradale apar doi bătrâni. Femeia, despre care ni se spune că o cheamă „Maria” este un model din Ucraina, care apare în diferite ipostaze în portofoliul unui fotograf de la Kiev pe nume Elena Iacobchuk. Pozele ei pot fi cumpărate de pe siteul shutterstock.com. Mai mult ca sigur că ucraineanca „Maria” nu știe că este distribuită în rol de bisexuală pe străzile din București. „Lucas” este jucat de un bătrânel care pare să fie partenerul de poze al „Mariei” din portofoliul fotografei menționate anterior. În unele poze apar chiar împreună, cu descrierea că sunt „soț și soție”, familia tradițională. Oare să fi încurcat activiștii ONG-iști rolurile?”, a scris Adrian Cristea.

Patriarhia Română a reacționat virulent după ce Coaliția pentru Familie a semnalat apariția unor panouri stradale în București care înfățișează bătrâni bisexuali, afirmând despre campanie că nu este tocmai firească într-o societate deschisă.


loading...