Surpriză URIAŞĂ: Mihai Pintilii se întoarce în Liga 1

Mihai Pintilii a ajuns la un acord cu Pandurii Tîrgu Jiu, susţin pentru www.fanatik.ro surse din cadrul clubului. În acest moment se mai discută doar detalii ale contractului. “Am ajuns la un acord cu Pintilii”, este mesajul venit de la Tîrgu Jiu. 

08 feb. 2015, 11:49
Surpriză URIAŞĂ: Mihai Pintilii se întoarce în Liga 1

Mihai Pintilii ar putea să ajungă la Pandurii Tg Jiu dacă preşedintele gorjenilor Eugen Pârvulescu reuşeşte să îl convingă pe jucătorul lui Al Hilal să accepte să joace sub formă de împrumut pentru trei luni la Pandurii Tg Jiu, deşi mai sînt discuţii cu Steaua şi Rapid!

Prezenţa lui Mihai Pintilii la echipa naţională în Antalya a produs multă vîlvă în rîndul preşedinţilor de cluburi din România, cei care se află în Turcia în cantonament alături de echipele lor. În aceste condiţii, după ce internaţionalul român a fost anunţat că nu mai poate să rămînă la echipa lui Reghecampf, pînă la vară, prima echipă care a intrat pe fir pentru un posibil împrumut a fost Steaua. Însă discuţiile s-au împotmolit, deoarece cele două tabere nu se înţeleg la durata contractului. Arabii vor să îl lase pe acesta în Ghencea doar trei luni, dar Gigi Becali şi Valeriu Argăseală doresc ca fostul lor jucător să evolueze la Steaua pînă la calificarea în grupele Ligii Campionilor, lucru pe care şeicii nu-l acceptă.

În aceste condiţii, profitînd că discuţiile cu Steaua au intrat în momentan în impas, Eugen Pîrvulescu, preşedintele gorjenilor încearcă să dea marea lovitură, iar în această seară l-a ofertat direct pe jucătorul care a evoluat în trecut şi la Pandurii, conform surselor FANATIK.RO. Astfel, după jocul naţionalei cu Bulgaria acesta a avut o discuţie cu internaţionalul romn. “Mihai, te vreau la Pandurii. Vreau să ne ajuţi să scăpăm de retrogradare, iar pentru noi este ok dacă poţi să joci la noi doar trei luni”, i-a spus Pîrvulescu lui Pintilii. Asta în condiţiile în care şi Rapid a intrat pe fir şi îl doreşte pe mijlocaş, informaţie oferită de Dolcesport.