SURPRIZE, SURPRIZE. Andreea Marin l-a băgat în şedinţă pe Tuncay

Andreea Marin şi Tuncay trec prin momente dificile. Blonda de care turcul a fost nedespărţit timp de trei săptămâni a dispărut din peisaj, dar "Zâna" tot şi-a băgat soţul în şedinţă.

01 apr. 2016, 05:38
SURPRIZE, SURPRIZE. Andreea Marin l-a băgat în şedinţă pe Tuncay

Tuncay a fost surprins de WOWbiz.ro intr-un centru comercial din Capitala alaturi de o blonda misterioasa. Tanara, cu un outfit interesant, avand un tatuaj bizar in dreptul genunchiului parea destul de apropiata de turc. La cateva zile distanta, sotul Andreei Marin si blonda au aparut din nou in public impreuna, de data aceasta la un restaurant de fite din zona Primaverii. Firesc au aparut si semnele de intrebare, dar „Zana” a replicat prompt clarificand situatia: „Fata din imagini este asistenta sotului meu si prietena noastra de familie. Tuncay a ramas fara permis o luna de zile si ea vine si il ajuta cu masina in aceasta perioada”.

CITEŞTE ŞI Andreea Marin, prima declaraţie despre DIVORŢ

Acum, asistenta pare ca a iesit din programul de lucru non-stop pentru seful ei, iar Andreea Marin l-a bagat in sedinta pe Tuncay. Asezat cuminte intr-un colt, si incercand sa-si faca de lucru cu telefonul, doctorul a fost „mitraliat” de „Zana”. Intr-o tinuta extrem de sobra, bruneta a inceput sa gesticuleze vehement catre sotul ei.

CITEŞTE ŞI Andreea Marin, prima reacţie despre BLONDA alături de care a fost surprins SOŢUL EI