Surprizele DACIA pentru anul 2015. Primele imagini cu noile modele FOTO

Cotidianul francez La Tribune anunţă că Dacia pregăteşte un nou model pentru 2015, o varianta pick-up pentru Duster, iar AutoBild a realizat primele imagini digitale cu următorul Duster, în baza informaţiilor obţinute de la Renault.

30 iul. 2014, 10:10

Renault va prezenta cu ocazia viitorului Salon Auto de la Sao Paulo, care va avea loc în luna octombrie, noul concept de Duster, care va prefigura modelul ce va fi lansat în anul 2015.

Noua maşină va fi în varianta pick-up, însă una derivată din Duster, care se speră că va avea un mai mare succes, modelul pick-up derivat din Logan nefiind suficient de atrăgător pentru piaţa europeană.

Citeşte şi LOGOS. Cum ar putea arăta un sedan Dacia de clasă compactă

De asemenea, Dacia este pregătită să lanseze anul viitor o nouă versiune de Duster, una schimbată în totalitate. Elementul de bază va fi în continuare cel mai mic preţ de pe piaţă pentru un SUV, dar şi dimensiunile vor rămane asemănătoare.

AutoBild a realizat primele imagini digitale cu urmatorul Duster, în baza informaţiilor obţinute de la Renault. Nemţii prevăd un viitor frumos pentru Duster, una din cele mai bine vândute maşini din portofoliul Dacia.