Surpriză de ZIUA PAPEI FRANCISC: 7.000 de dansatori pregătesc cel mai mare MILONGA din lume

Papa Francisc ar putea avea parte de o aniversare a zilei sale de naştere cum nu a mai văzut Biserica Catolică. Peste 7.000 de dansatori se pregătesc să organizeze în cinstea Suveranului Pontif cel mai mare "Milonga" din lume.

16 dec. 2014, 11:45

Mii de dansatori de tango din Argentina vor sărbători ziua de naştere a Papei Francisc, care va împlini 78 de ani la sfârşitul lunii decembrie, cu un flash mob, informează Agenţia Catolică de Presă. Organizatorii vor promova evenimentul pe media sociale ca fiind „cel mai mare milonga din lume” – aceasta fiind o variantă mai relaxată a tangoului.

„Avem toate aprobările şi vom dansa milonga cu permisiunea oficială a oraşului Roma şi a Jandarmeriei Vaticanului”, a anunţat Cristina Camaroni, organizatoarea evenimentului ce va avea loc în data de 17 decembrie 2014m, în Risorgimento Square din Roma.

Citeşte şi Papa a aprins luminile celui mai mare brad de Crăciun din lume VIDEO

De asemenea, în dimineaţa evenimentului, 3.000 de dansatori purtând în jurul gâtului batiste albe vor lua parte în cursul dimineţii la audienţa generală a Papei, din Piaţa Sfântul Petru.

Vezi şi Cel mai INCENDIAR DANS. O rusoaică a înnebunit bărbaţii cu mişcările sale AMEŢITOARE – VIDEO

Se ştie că Suveranului Pontif îi place tangoul. „Îmi place foarte mult tangoul. Este ceva ce vine din interiorul meu. Cântăreţii mei favoriţi sunt Carlos Gardel, Julioo Sosa şi Ada Falcon, care s-a făcut călugăriţă ulterior”, mărturisea actualul Suveran Pontif în 2010, în vremea în care era Cardinalul Bergoglio, pentru cartea-interviu „Iezuitul”, de Francesca Ambrogetti şi Sergio Rubin.