Surse. Klaus Iohannis intervine în conflictul dintre Rareş Bogdan şi Ludovic Orban

Președintele Klaus Iohannis i-a chemat pe liderii PNL la Vila Lac pentru a discuta despre situația politică la zi. Iohannis s-a implicat direct în conflictul deshis apărut între Ludovic Orban și europarlamentarul Rareș Bogdan.

09 iul. 2019, 17:21
Surse. Klaus Iohannis intervine în conflictul dintre Rareş Bogdan şi Ludovic Orban

Surse din PNL ne-au precizat că președintele Klaus Iohannis i-a pus la aceeași masă pe cei doi și le-a cerut să lase la o parte orgoliile pentru că urmează alegerile prezidențiale și se intră într-o campanie extrem de dură.

Klaus Iohannis ar fi ținut să le spună tuturor celor din PNL că nu s-a certat cu Rareș Bogdan, așa cum s-a speculat în spațiul public. ”Asta este cea mai mare prostie auzită în ultimul timp. Nici vorbă să mă fi certat cu Rareș Bogdan”.

Sursele noastre susțin că președintele le-a cerut liberalilor să meargă acum în vacanțe fiecare, apoi să revină cu forțe proaspete pentru că trebuie începută campania de strângere de semnături. Cei de la PNL au ca obiectiv să strângă cel mai mare număr de semnături dintre toate partidele pentru că au câștigat ultimele alegeri și au drept candidat președintele în exercițiu, arată stiripesurse.