SURVIVOR 16 FEBRUARIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING KANAL D

Al doilea joc de imunitate la "Survivor Romania"! Din ce echipa va fi cel de-al doilea concurent propus spre eliminare? Agonie si extaz, ASTAZI, de la ora 20:00, la Kanal D!

16 feb. 2020, 16:41
SURVIVOR 16 FEBRUARIE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING KANAL D

Survivor România – live stream oficial

  • Survivor România se difuzează în zilele de sâmbătă, duminică, luni și marți la Kanal D, începând cu ora 20:00.
  • Survivor România poate fi urmărit și online, accesand pagina oficială de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.
  • Dacă doriți să revedeți cele mai tari momente din emisiune o puteți face pe canalul oficial de YouTube.
  • Iar pentru cele mai recente știri, dezvăluiri și exclusivități urmăriți kanald.ro zilnic. Pentru postări constante cu informatii despre Echipa Faimoșilor sâși Echipa Războinicilor din Republica Dominicană.
  • Tot pe kanald.ro veți putea găsi poze si filmulețe exclusive cu concurenții de la Survivor România.

Cel mai intens reality din istoria televiziunii, „Survivor România” a început pe 18 ianuarie. Două echipe „Faimoșii” și „Războinicii” se luptă în cea mai dură competiție. Survivor România este difuzat de Kanal D de sâmbătă până marți. O bătălie unică, un singur Supraviețuitor. Kanal D le aduce telespectatorilor cea mai dură competiție din istoria televiziunii: „Survivor România”!

Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de duminică 16 februarie
Asiana, dezamăgită de atitudinea distantă a Grațielei, după plecarea lui Bogdan Vlădău de la „Survivor România”! Iată ce mărturisiri neașteptate a făcut concurenta Elenei Ionescu, colega sa de echipă!

Nominalizările repetate au început să le apropie din ce în ce mai mult pe Asiana și Elena. Iată ce și-au spus cele două, departe de ceilalți colegi de echipă.

Bogdan Vlădău, primele declarații după eliminarea de la Survivor România
„Când o sa deschid ușa casei mele și o să mă aștepte Gina, o să o iau în brațe și o să o sărut pe burtică. Vă mulțumesc mult de tot, dragilor, apreciez tot ce ați făcut pentru mine, îmi pare rău că nu am reușit să rămân mai mult, chiar mi-ar fi plăcut și vă sugerez să vă uitați în continuare la emisiune pentru că am să o fac și eu. Sunt foarte curios ce o să facă faimoșii de acum înainte”, a spus Bogdan Vlădău.

Bogdan Vlădău
Emisiunea Survivor România de pe Kanal D – Ediția de duminică 16 februarie.
„Nu mă așteptam la această decizie. Mă bucur foarte tare că mi-am găsit curajul de a participa la un astfel de show. Mi-aș fi dorit să mai rămân, alături de echipă și, în special, de unii dintre coechipierii mei. Mi-am făcut câțiva prieteni aici, sunt niște oameni cu niște caractere deosebite. Este greu, dar pe de altă parte inima mea se bucură foarte tare că se duce acasă, la soția mea”, a spus Bogdan Vlădău, în Consiliul de eliminare.