Survivor 2022. Primele imagini necenzurate, camerele nu au fost oprite, s-a văzut tot

După fiecare ediție a show-ului  ”Survivor România”, aventura continuă La ”Survivor: Extrashow”, unde Zanni este gazda emisiunii.

18 ian. 2022, 21:06
Survivor 2022. Primele imagini necenzurate, camerele nu au fost oprite, s-a văzut tot

Survivor 2022. La a doua ediție, Zanni l-a avut invitat pe Marius Crăciun care, la fel ca și el, a impresionat în sezonul trecut Survivor. Zanni chiar l-a prezentat pe Marius drept „unul dintre cei mai frumoși dușmani ai mei.”Ambii au discutat despre cum arată lucrurile în noul sezon, despre cine promite și cine nu se ridică la așteptări, dar au comentat și imagini exclusive, care nu au putut fi arătate la TV. E vorba de cadre în care Ana Dobrovie a rămas fără sutien, iar cei doi s-au amuzat copios, au declarat că le-a plăcut ce au văzut, că îi invită și pe telespetatori să își spună părerea și că: „Ana are mere.”

Fiul lui Cătălin Zmărăndescu îşi atacă furibund tatăl, după primele episoade din Survivor: „Şi-a dat cu tesla în cap. Acum ştie toată ţara ce fel de om este”
Faimoșii și Războinicii au început aventura în Republica Dominicană, iar unii s-au făcut deja remarcați. Printre aceștia se numără și Războinica Ana Dobrovie, o tânără care a impresionat încă de la prima apariție cu un costum de baie animal print, care i-a scos în evidență formele  perfecte. Ana Dobrovie are 30 de ani, este dansatoare și coregraf și își dorește să devină „Survivor”-ul câștigător.

”Survivor 2022” a dat startul ediției cu numărul trei

Războinicii și Faimoșii nu încep a treia zi în Republica Dominicană deloc bine. O ploaie torențială le-a făcut noaptea grea celor 24 de concurenți. Iar pe lângă vremea ploioasă, nici discuțiile nu au încetat.

În timp ce echipa roșie a continuat scandalul început cu o seară în urmă, în centru fiind Cătălin Zmărăndescu, echipa albastră a preferat să se bucure de victoria obținută și de neînțelegerile din grupul adversarilor.

Totodată, deja s-au format și tabere în echipa roșie. Cătălin Zmărăndescu a făcut echipă cu Elena Chiriac, spre nemulțumirea celorlalți coechipieri.

Andreea Tonciu, momente dramatice la Survivor România 2022. A fost luată cu ambulanţa: avertisment teribil primit de la medici!
”Oamenii care se ameamănă se adună, sunt la fel, individualiști, de asta rezonează atât de bine. O spală la creier pe Elena”, a spus Emil Rengle despre cei doi.

Tânăra de 19 ani a intrat și în vizorul fetelor adversare, dar și a colegelor de echipă, Andreea Tonciu considerând-o ca fiind o persoană periculoasă.

Competiția sportivă de la Pro TV a ajuns în punctul în care va elimina unul dintre participanți, după ce meciul a fost pierdut în ediția trecută de echipa Faimoșilor. Roxana Ciuhulescu, Cătălin Zmărăndescu și Xonia sunt cei trei concurenți care se află pe lista scurtă pentru eliminare.


loading...
Partenerii noștri