SURVIVOR ROMANIA 20 ianuarie 2020 LIVE VIDEO KANAL D: Accidentare horror, a intervenit de urgenţă echipa medicală

Stresul si foamea nasc conflicte intre Faimosi si Razboinici! Augustin Viziru a aavut ghinionul să sufere o accidentare foarte gravă.

20 ian. 2020, 09:46
SURVIVOR ROMANIA 20 ianuarie 2020 LIVE VIDEO KANAL D: Accidentare horror, a intervenit de urgenţă echipa medicală

SURVIVOR ROMANIA 20 ianuarie 2020 LIVE VIDEO KANAL D: Primul meci de la Survivor Romania s-a terminat, iar victoria Razboinicilor a fost una categorica. Pentru prima data, cele doua echipe au vazut una isi vor petrece urmatoarele luni si cum arata fiecare insula. Razboinicii au castigat acoperis deasupra capului, dar si foc, deci posibilitatea de a se incalzi, in timp ce Faimosii nu au nici macar atat. Vor dormi sub cerul liber.

Între Faimoasa Cristina Șișcanu și Războinicul Andi a izbucnit primul scandal de la Survivor. Totul a pornit după ce Augustin Viziru s-a accidentat, iar echipa albastră a continuat să sărbătoreacă victoria.

SURVIVOR ROMANIA 20 ianuarie 2020 LIVE VIDEO KANAL D: Augustin Viziru, care face parte din echipa Faimoșilor, de la emisiunea Survivor România, a avut parte parte de momente mai puțin plăcute în cea de-a doua ediție a show-ului difuzat de postul de televiziune Kanal D. Faimosul s-a întins pe jos și a strigat de durere, imediat după ce a încheiat un meci. Se pare ca acesta s-a accidentat destul de grav la piciorul stâng. Augustin Viziru a primit imediat îngrijiri medicale.

Kanal D le aduce milioanelor de telespectatori un format revolutionar, un reality show de intensitate maxima: „Survivor Romania”! Veritabil experiment social si test de supravietuire, reality-ul le pune la incercare concurentilor, vedete si oameni necunoscuti inca publicului larg, inteligenta, puterea de adaptare la conditii extreme, inventivitatea, forta si rezistenta fizica si psihica.

Formatul original Survivor, produs de Acun Medya, a fost difuzat in tari precum Grecia si Turcia, unde a inregistrat un succes urias, atingand si 50 % cota de piata.

Survivor Romania – lista concurentilor

Concurentii au de infruntat conditiile dure ale salbaticiei, intocmai ca niste naufragiati pe o insula pustie. Isi construiesc singuri adapost, se hranesc cu ce le ofera natura, incearca sa gaseasca cele mai bune strategii pentru a se impune in grup si a rezista cat mai mult intr-un mediu strain, care nu are nimic din confortul cu care au fost obisnuiti.

Echipa Faimosilor de la Survivor Romania

Echipa Faimosilor este formata din Cristina Siscanu, Elena Ionescu, Lino Golden, Gratiela Teohari Duban, Mihai Onicas, Ruby, Asiana Peng, Bogdan Vladau, Augustin Viziru si Cezar Juratoni.

Echipa Razboinicilor de la Survivor Romania

Echipa Razboinicilor este formata din Adriana Popescu, Remus Laurentiu Mihai, Elena Karina Fetica, Cristian Marius Ionita, Claudia Mirela Rostas, Andrei Ciobanu, Lola (Lilia Crudu), Emanuela Carmen Huruiala si Andi Constantin.

Survivor Romania se difuzeaza patru zile consecutiv, de sambata pana marti, de la ora 20:00!