Survivor România 2021. Anunţul neaşteptat făcut de Daniel Pavel. Cine a fost eliminat

Survivor România 2021. Prezentatorul a făcut un anunţ neaşteptat duminică seară, chiar înainte de eliminare, şi anume că, de săptămâna viitoare, va avea loc unificarea celor două echipe. De acum, concurenții vor împărți același spațiu.

24 mai 2021, 12:15
Survivor România 2021. Anunţul neaşteptat făcut de Daniel Pavel. Cine a fost eliminat

Survivor România 2021. Faimoșii au venit trişti la consiliul de eliminare, nominalizați fiind Sebatian Chitoșcă și Culiță, din zilele precedente. Zanni a ieșit însă favoritul publicului și a propus spre eliminare pe Cucu (Horațiu Cuc) de la Noaptea Târziu, intrat în competiție pe 29 aprilie. În urma voturilor publicului, Cucu a părăsit competiţia.

Horațiu Cuc are 28 de ani și face parte din trupa umoristică „Noaptea târziu”. El s-a născut în satul Topa de Cris, judetul Bihor, iar pe vremea când era doar un adolescent și-a descoperit pasiunea pentru muzică, moment în care a decis să participe la mai multe concursuri locale. Ulterior, Horațiu Cuc a absolvit Facultatea de Litere, secția  Limbi și Literaturi Străine și a cunoscut succesul în Youtube, alături de trupa „Noaptea târziu”.

Citeşte şi: Survivor România 14 mai 2021. Ștefan Ciuculescu îl ia la bătaie pe Zanni. Cum se sfârşeşte totul

Survivor România 2021. Anunţul neaşteptat făcut de Daniel Pavel

Dan Pavel a anunțat că, de săptămâna viitoare, va avea loc unificarea celor două echipe. „Urmează săptămâna unificării. O etapă nouă, o etapă în care veți începe ziua cu jocuri surpriză. Jocuri care o să vă stimuleze diferit față de ce s-a întâmplat până acum. Veți avea ocazia să faceți o serie de lucruri după care tânjiți atât de mult și e vorba despre acele lucruri esențiale, însă veți face duș.

Vă veți spăla părul, spălat pe dinți și toată suita de îngrijire corporală. La Survivor vine la momentul unificării„, a anunțat Dan Pavel în ediția difuzată duminică seara. Mai mult, concurenții vor dormi o noapte la hotel, iar fetele vor putea să se coafeze, să se machieze, iar băiețiisă își aranjeze bărbile, potrivit Kanal D.

Ana Porgras rupe tăcerea despre Survivor România

Ana Porgras rupe tăcerea despre Survivor România, după ce a părăsit competiţia. Deşi a fost foarte bună pe traseu, unele strategii nu au ieşit aşa cum au fost plănuite, iar sportiva a fosr eliminată din concurs, la câteva săptămâni după ce intrase.

Chiar dacă au existat foarte multe momente grele, bruneta povesteşte că a trăit şi lucruri frumoase în Republica Dominicană, alături de colegii ei. Celebritatea pe care a dobândit-o aproape peste noapte este o mare surpriză și pentru ea, însă Ana a rămas aceeași fată modestă din sala de gimnastică, pentru care faptele contează mai mult decât vorbele.

Nu se văd multe lucruri la televizor, concurenții stau în junglă 24 de ore din 24. Nu s-au văzut toate momentele în care am râs, am glumit, am povestit împreună. Telespectatorii văd doar un mic procent din tot ceea ce trăim noi acolo.

Sunt atât de multe momente, încât nu aș putea alege unul. Mi s-a întâmplat de multe ori, când mergeam să căutăm cocos, să mă înțep prin plimbările acestea, iar durerile sunt mari, am fost și la un pas de leșin.

Ceea ce se întâmplă în această competiție este sută la sută adevărat. Senzația de foame ne însoțea permanent și da, am mai mâncat câte o banană găsită prin pădure… Nu am încercat să trișez, nici nu aveam cum…”,  a declarat Ana Porgras pentru Viva.ro.