Survivor România 2021. Păreri de rău şi resentimente. Cine a fost eliminat

Duelul din această săptămână s-a dat între patru concurenţi: Irisha, Elena Marin, Bogdan Urucu şi Sorin Puşcaşu. În urma celor două Jocuri de Imunitate disputate la sfârșitul acestei săptămâni, atât Faimoșii cât și Războinicii vor elimina câte un concurent.

10 mai 2021, 12:33
Survivor România 2021. Păreri de rău şi resentimente. Cine a fost eliminat
Survivor România 2021

Survivor România 2021. Echipa Faimoşilor au propus-o spre eliminare pe Irisha, în timp ce Războinicii l-au propus, pentru a unsprezecea oară, pe Albert Oprea, potrivit kanald.ro.

Faimoşii: Irisha propusă spre eliminare, Zanni – concurentul săptămânii

Referitor la propunerea de eliminare, Irisha a spus că nu i se pare drept să fie votată, iar cei care au făcut-o nu au fost cinstiți deoarece inițial s-a spus că se va vota pe baza criteriului sportiv, iar acum s-au răzgândit.

S-a votat greșit. Băieții spuneau că se va vota strict sportiv, lucrurile s-au schimbat și nu dau dovadă de verticalitate. Își schimbă pe parcurs părerea. În echipa continuă răutatea, luarea peste picior, jignirile la adresa fetelor. Lupt în numele femeilor care rămân și celor care vor ieși. Mi-am luat o grămadă de jigniri că i-am luat apărarea Elenei și lui Culita. Zanni și Sebastian. Au început să vină persoane noi în competiție să inducă păreri ca ulterior să fiu votată. Motivul trebuia să fie sportiv. Nu mă pot lupta. Sper ca publicul să mă susțină și să rămân„, spune Irisha.

Citeste si Ce va face Carmen Tănase dacă va fi obligată să se vaccineze pentru a putea urca pe scenă

Cel mai votat concurent al săptămânii a fost Zannidache, care a făcut și nominalizarea spre eliminare care îi revenea și a motivat că simplu fapt că a susținut lucruri neadevărate spuse de Irisha, o va vota pe Elena Marin. Zanni a subliniat faptul că ar fi putut să îi voteze pe Cucu sau pe Andreea, cei mai noi concurenți, însă nu era cinstit pentru că merită șansa de a nu fi votați două săptămâni la rând. Concurentul a ţinut să le transmită tuturor că echipa din care face parte este una dezbinată.

Vreau să oficializez pentru cei de acasă că echipa Faimosilor nu e unită și nu va fi niciodată. Totul este de fațadă. În seară asta a început războiul pentru independența și interes. Cât de repede se schimbă alianțele și cât au rămas aceeași până în momentul de față. Poate am greșit în trecut. Acum sunt la fel cu toată lumea. Ce văd, aia o să spun. M-au provocat și o să începe războiul„, a spus Zannidache.

Elena Marin s-a declarat revoltată de votul lui Zanni, dar a spus că s-a aşteptat la acest lucru. Elena îl acuză că o jigneze tot timpul, iar votul împotriva Irishei a fost din cauza ei. În accepţiunea Elenei, orice persoană este asociată cu ea devine dușman pentru Sebastian sau Zanni.

Războinicii: Votat pentru eliminare pentru a unsprezecea oară, Albert Oprea este salvat

Pentru a unsprezecea săptămâna consecutiv, Albert Oprea este salvat și îl nominalizează pe Sorin Pușcășu spre eliminare invocând criterii atât sportive cât și sociale. Sorin a ținut să precizeze că doar a încercat să spună un adevăr, cel al lui, așa cum vede el lucrurile, însă nu va mai face acest lucru, mai ales în urmă conflictului pe care Albert l-a avut cu Sebastian și va încerca să nu se mai deturneze de la principalul scop și anume câștigarea competiției.

Citeste si Cum îşi detensionează Monica Bîrlădeanu partenerii de scenă cu care trebuie să joace scene deocheate

Nu este o surpriză pentur nimeni. Nu ne-am înțeles social. Totdeauna am înțeles să arăt un adevăr. Îl vede întreagă echipa, dar cum am spus,  las deoparte toate astea. Îmi doresc să nu plec până în momentul când nu mai am cum să rămân în picioare„, spune Sorin.

Pentru că Albert a ieșit preferatul publicului, al doilea cel mai votat concurent de la Războinici a fost Marius Crăciun. Acesta l-a nominalizat pe Bogdan Urucu pentru că nu ar fi vrut niciodată să-l voteze pe Andrei deoarece au devenit cei mai buni prieteni.

Survivor România 2021. Cine a fost eliminat

Propuși spre eliminare la Survivor România 2021 au fost Irisha, Elena Marin, Sorin Pușcășu și Bogdan Urucu. Cele mai puţine voturi le-a obţinut Irisha. Aceasta a declarat că nu a rezonat cu feluld de a fi al coechipierilor.

Din punct de vedere social nu am rezonat la glume, la felul nostru de a fi. Gândim diferit, venim din lumi diferite. Este cea mai tare experienţă. Nu credeam că pot fi copilul junglei. Afli multe despre tine„, a spus concurenta eliminată.