Survivor România 2022. Se-ncing spiritele între coechipieri. Ana Dobrovie a răbufnit la adresa lui Relu Pănescu: „De când ai venit aici, zici să avem respect pentru Faimoşi. Tu oricum nu ai respect pentru nimeni”

Spiritele continuă să fie încinse în competiţia din Dominicană. Lupta pentru recompensă a fost la un pas de a se transforma într-o veritabilă bătaie între Cătălin Zmărăndescu şi unii dintre concurenţii din echipa Războinicilor.

02 feb. 2022, 10:44

Survivor România 2022. O nouă probă a cărei miză a fost săculeţul cu paste a încins spiritele la Survivor. Ca să-l câştige, Faimoşii şi Războinicii au trebuit să lupte corp la corp, într-o întrecere cu saci, pe o platformă înconjurată de apă.

Proba de luptă corp la corp s-a lăsat nu doar cu măsurarea puterilor, dar şi cu cuvinte grele. Războinicele Alexandra Duli şi Ana Dobrovie i-au aruncat cuvinte jignitoare Faimosului Zmărăndescu, moment în care acesta nu şi-a mai stăpânit furia.

Ana Dobrovie a răbufnit la adresa lui Relu Pănescu: „De când ai venit aici, zici să avem respect pentru Faimoşi. Du-te la Faimoşi!”

La mijloc a picat Războinicul Relu Pănescu, care încerca să calmeze spiritele. Buna intenţie a lui Relu a fost „pedepsită” de unii membri ai echipei lui cu acuzaţia că ţine cu Faimoşii. I s-a sugerat chiar să treacă la echipa adversă. Argumentul lui, că în competiţie este necesar respectul, nu a ţinut în faţa coechipierei Ana Dobrovie, care l-a acuzat că ar fi în stare să-i pupe mâinile şi picioarele lui Zmărăndescu.

Citeste si Survivor România 2022. Emil Rengle, accidentare cumplită în timpul confruntărilor. Dansatorul a izbucnit în lacrimi: Orice, numai picioarele nu!

Tu oricum ţii cu Faimoşii! Du-te la Faimoşi! De când ai venit aici, numai respect pentru Faimoşi! Pentru ce? Că nu ai respect pentru nimeni! Cere să te ducă la Faimoşi, frate! Nu se face. (…) Tot timpul „Faimoşi, tot respectul!”, nu ştiu de ce. Băi, băiatule, respect în afara jocului, la joc suntem rivali. Băi, te-a aruncat 20 de metri Zmărăndescu. Mai ai un pic şi îi pupi mâinile şi picioarele lui Zmărăndescu„, a răbufnit Ana Dobrovie, potrivit survivor.protv.ro

Zmărăndescu a intervenit somând-o să nu-i mai pronunţe numele, moment în care Ana a ripostat: „Sunteţi nişte bătrâni frustraţi„.

La rândul ei, şi Alexandra Duli a aruncat cu jigniri în Faimosul Zmărăndescu.

După o luptă aprigă și după un conflict intens, Faimoșii au câștigat proba adjudecându-şi pastele. Cea care a încheiat a fost Elena Chiriac, care a reușit la acest joc să aducă maximum de puncte. Faimoșii s-au bucurat, aşadar, de pastele gătite de Otniela.

Cătălin Zmărăndescu, Alexandra Duli și Ana Dobrovie, pedepsiţi pentru că au întreţinut conflictul

Conflictul de la jocul de recompensă nu a rămas fără consecinţe. Protagoniştii, Zmărăndescu, Alenxadra Duli şi Ana Dobrovie, nu vor beneficia de următoarea recompensă câştigată de echipa lor.

Ceea ce s-a întâmplat astăzi la joc este total inacceptabil la Survivor. Am analizat imaginile de la joc. Sunt părți ale violenței care nu au legătură cu sportivitatea. Ambele triburi ați fost implicate. Din tribul faimoșilor, Cătălin Zmărăndescu, iar din tribul Războinicilor, Alexandra Duli și Ana Dobrovie, veți primi următoarea pedeapsă: următoarea recompensă câștigată de către tribul vostru nu va fi și pentru voi„, a spus Daniel Pavel.

Zmărăndescu a izbucnit după ce Radu Itu a spus că nu rezonează cu ieșirile lui agresive

Consiliul de eliminare a adus o nouă ceartă în interiorul echipei Faimoșilor. Totul a pornit de la declarația lui Radu Itu, care a spus că nu rezonează cu ieșirile agresive ale lui Cătălin Zmărăndescu. Laura Giurcanu şi Emil Rengle l-au susţinut, moment în care Cătălin Zmărăndescu a răbufnit: „Vrem moralitate când ne repezim ca uliii asupra mâncării? Cum să mă duc cu ea (Laura) când ea dă înapoi? Câte puncte ai adus tu stând cu cracii în sus și bătându-te ca o femeie?„.