SURVIVOR ROMANIA 25 FEBRUARIE 2020 LIVE VIDEO online stream KANAL D. O eliminare surpriză, s-a lăsat cu lacrimi

SURVIVOR ROMANIA 25 FEBRUARIE 2020 LIVE VIDEO KANAL D.  Andrei de la Survivor pare că și-a găsit în concursul din Republica Dominicană, pe războinica lui Karina, cu care, inițial, a tatonat situația, pe urmă, i-a făcut curte, ca, într-un final, într-o clipă de romantism, să o ducă pe plajă, să îi că este îndrăgostit nebunește de ea și a sărutat-o! Nu pentru totţi concurenţii viaţa e roz la Survivor. 

25 feb. 2020, 14:01

SURVIVOR ROMANIA 25 FEBRUARIE 2020 LIVE VIDEO KANAL D. Cel mai intens reality din istoria televiziunii, „Survivor România” a început pe 18 ianuarie. Două echipe „Faimoșii” și „Războinicii” se luptă în cea mai dură competiție. Survivor România este difuzat de Kanal D de sâmbătă până marți. O bătălie unică, un singur Supraviețuitor. Kanal D le aduce telespectatorilor cea mai dură competiție din istoria televiziunii: „Survivor România”!

 

SURVIVOR ROMANIA 25 FEBRUARIE 2020 LIVE VIDEO KANAL D. Cine sunt posibilii eliminaţi

Doi Războinici propuși spre eliminare la “Survivor România”. Faimoșii, două victorii consecutive. Ediția de sâmbăta “Survivor România”, încheiată tot cu victoria Faimoșilor, a venit cu o lovitură dificilă pentru Războinici, aceștia au trimis un concurent spre eliminare – pe Remus.

Mobilizare extraordinara a Faimoșilor de la “Survivor România”, aceștia s-au redresat, au regândit strategia competițională și au reușit sa aducă două victorii consecutive, în cele mai importante meciuri ale săptămânii – jocurile de protecție în fața eliminărilor. Pe lângă imunitatea dobândită, în urmă victoriilor repetate, Faimoșii au intrat și în posesia proviziilor atât de necesare pentru a capăta forță pentru jocurile viitoare. 

 

Emanuel Neagu, Razboinicul de la „Survivor Romania”, pe punctul de a-si pierde fratele geaman

 
 Mereu cu zambetul pe buze, chiar si atunci cand pierde un punct in fata Faimosilor, Emanuel Neagu, din echipa Razboinicilor, este un supravietuitor in viata de zi cu zi, demonstrand ca optimismul invinge si cele mai grele incercari ale vietii. Concurentul de la „Survivor Romania” isi descrie viata ca un „roller coaster plin de experiente”, una dintre acestea, care il priveste pe fratele sau geaman, marcandu-i existenta pentru totdeauna.
Aveam un pic peste 16 ani cand fratele meu a fost spitalizat, deoarece a fumat etnobotanice; se afla intr-un anturaj foarte prost. Au venit salvarea si politia, l-au luat de pe jos si l-au dus la spital. Doua saptamani am stat langa el, impreuna cu mama, ii umezeam buzele cu servetelul. Era legat de pat si nu avea voie sa bea apa. M-a marcat experienta. Cand eram mici mergeam impreuna peste tot. Dar din momentul in care am intrat la liceu, am avut anturaje diferite”, a povestit dansatorul inainte de a pleca la „Survivor Romania”.
Citeste si: Traseu spectaculos la ”Survivor Romania”! Faimosii si Razboinicii dau totul in jocul de comunicare! Urmariti un episod incendiar, ASTAZI, de la 20:00, pe Kanal D

Viata razboinicului a fost o constanta lupta pentru supravietuire pe care a castigat-o mereu prin munca. A copilarit la tara cu multe lipsuri. La 13 ani parintii au divortat, mama sa, pe care o numeste „talismanul norocos”, facand eforturi mari sa ii creasca pe el si fratele sau geaman. Admis la liceu, s-a mutat in Ploiesti si a muncit din greu pentru a se sustine financiar, dar si pentru a-si urma pasiunea pentru dans.

„La 15 ani m-am angajat intr-un restaurant din Ploiesti. Ziua lucram picol si seara faceam show-uri de dans. De atunci am tot muncit. Nu aveam bani mai deloc. Am impartit si pliante o perioada, iar la 16 ani am lucrat ca si animator la petreceri pentru copii si mi-a placut. Am fost si clovn magician, mi se spunea Emi Mazgaliciul, pentru ca ma deseneau copiii pe fata. La 17 ani nu aveam nimic si am decis sa plec in Anglia, la tatal meu, unde am lucrat intr-un restaurant ca barman. Acolo m-am regasit cu fratele meu care lucra in acelasi loc”.

Emanuel Neagu este obisnuit cu lipsurile, avand adeseori zile in care mananca si acasa doar orez, investind ceea ce castiga in formarea lui ca dansator. Daca perseverenta sa il va duce spre marele premiu de la „Survivor Romania”, aflati urmarind reality-ul de sambata pana marti, de la ora 20:00, la Kanal D.

SURVIVOR ROMANIA 25 FEBRUARIE 2020 LIVE VIDEO KANAL D. Doi Războinici propuși spre eliminare

Bătălia sportivă de aseară de la “Survivor România” a fost foarte strânsă, echipa albastră a condus meciul, până la un moment dat, însă tensiunea între Faimoși și Războinici a atins cote alarmante în momentul în care s-a jucat punctul decisiv; scorul de egalitate între cele două echipe i-a trimis pe traseu pe doi concurenți din fiecare echipă, fată și băiat, punctul adjudecat de Faimoși, la ștafetă mixtă, câștigat la secundă, a adus dezbinare în echipa Războinicilor.

Strategia pusă la punct de Andi Constantin, aceea de a o alege pe Emanuela în locul Lolei să concureze la ștefeta mixtă, a fost considerată de Războinici o mișcare greșită, care i-a pus în postura de pierzători. În consiliul de eliminare de duminică, Lola a fost votată aproape în unanimitate de echipa sa fie cea de-a doua concurentă propusă spre eliminare.”Nu regret nicio decizie pe care am luat-o astăzi!”, spunea Andi Constantin aseară, la finalul jocului.

SURVIVOR ROMANIA 25 FEBRUARIE 2020 LIVE VIDEO KANAL D. 

Ediția de sâmbătă “Survivor România”, încheiată tot cu victoria Faimosilor, a venit cu o lovitura dificila pentru Razboinici, acestia au trimis un concurent spre eliminare – pe Remus.

O poveste de dragoste ca în filme a luat naștere în jungla dominicană! Între timp, echipa Războinicilor se dezbină! Urmăriți un episod plin de tensiune, astăzi, de la 20:00, pe Kanal D.

Cel mai intens reality din istoria televiziunii, „Survivor România” a început pe 18 ianuarie. Două echipe „Faimoșii” și „Războinicii” se luptă în cea mai dură competiție. Survivor România este difuzat de Kanal D de sâmbătă până marți. O bătălie unică, un singur Supraviețuitor. Kanal D le aduce telespectatorilor cea mai dură competiție din istoria televiziunii: „Survivor România”!

 
Rămâneţi pe RomaniaTV.net pentru a afla deznodământul emisiuni de marţi.