SURVIVOR ROMANIA 3 MAI 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING KANAL D. Nimeni nu se aştepta la această eliminare

SURVIVOR ROMANIA 3 MAI 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING KANAL D. Momente din ce în ce mai tensionate la Survivor România. Fiecare eliminare dictează evoluția competiției. Cine a fost propus în ediția precedentî? Nimeni nu se aștepta să fie trădat de colegi în felul acesta.  

03 mai 2020, 10:11
SURVIVOR ROMANIA 3 MAI 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING KANAL D. Nimeni nu se aştepta la această eliminare

SURVIVOR ROMANIA 3 MAI 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING KANAL D. După un meci aprig care putea oricând să indice câștigătorul, Războinicii au fost cei care au câștigat imunitatea, deși telespectatorii au putut obseva cum Războinicii au fost cei care au avut șansa de partea lor inițial. Din păcate, echipa albastră se află într-un punct de cotitură, fiind din ce în ce mai aproape să piardă încă un coechipier. Andrei este prima propunere spre eliminare din această săptămână, după ce în urmă cu puțin timp iubita sa a părăsit acerba competiție.

Survivor Romania – live stream oficial

Survivor Romania se difuzeaza in zilele de sambata, duminica, luni si marti la Kanal D, incepand cu ora 20:00.  

Survivor Romania poate fi urmarit si online, accesand pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html.

Daca doriti sa revedeti cele mai tari momente din emisiune o puteti face pe canalul oficial de YouTube.

Cântărețul nu este deloc în apele lui și pare vizibil din ce în ce mai obosit, mai ales că nu o mai are pe Karina alături pentru un sprijin în plus. Andrei suferă mult după plecarea coechipierei de care s-a îndrăgostit în Dominicană. Acesta susține că a avut un avantaj aparte pentru că a avut-o alături de ea, ea dându-i putere și consolându-l de fiecare dată când a avut nevoie. Acum, sportivul este la un pas să părăsească și el show-ul, fiind doar la mâna publicului. „Clar nu ma simt bine deloc, desi stim ca majoritatea dintre noi, la un moment dat ajungeam sa fim nominalizati, parca nu iti doresti sa fii acolo. Asta le spuneam si colegilor mei, pana la urma clasamentul este facut, publicul a votat, dar noi decidem pe cine expunem. Ce s-a creat între noi a fost ceva frumos, ceva real și cumva trebuie să recunosc, că în toată această competiție mi-a fost un pic mai ușor din punctul asta de vedere pentru că ne-am avut unul pe celalalt și ne-am susținut unul pe celalalt.Cred că pentru mine, până acum în concursul asta, a fost cel mai greu moment, să îi strâng lucrurile, deși, nu știu, pare… Deși știu că mai este foarte puțin și știu că o să ne revedem e foarte, foarte dureros și doare extrem de tare, nu știu cât mă pot întelege ceilalți, dar a fost un sentiment foate ciudat să îi strâng lucrurile și să îi fac bagajele”