Sute de oameni au venit din toate colţurile ţării pentru a-şi lua rămas bun de la Aurelian Pavel VIDEO

Se scurg clipe de durere profundă la Dervent, unde artiştii l-au condus pe ultimul drum pe prietenul lor. Sute de oameni au participat la înmormântarea lui Aurelian Preda, cântăreţul răpus de o boală cumplită la doar 46 de ani.

02 oct. 2016, 13:41
Sute de oameni au venit din toate colţurile ţării pentru a-şi lua rămas bun de la Aurelian Pavel VIDEO

Cântăreţul de muzică populară Aurelian Preda este înmormântat la Mănăstirea Dervent. Sute de oameni au venit din toate colţurile ţării pentru a-şi lua rămas bun de la el. Printre ei, şi mari artişti.

Au fost momente grele pentru oameni simpli, dar şi pentru apropiaţii artistului Aurelian Preda. Au trecut cu toţii pe la căpătâiul cântăreţului cu lacrimi în ochi şi au rămas doar cu amintiri, transmite România TV.

„Pentru mine, ca şi pentru ceilalţi interpreţi, Aurelian Preda este un reper de profesionalism, de omenie şi după cum vedeţi am îmbrăcat haina împărătească a neamului nostru tocmai pentru a îi aduce un omagiu. Somn lin aici în Dobrogea noastră, la mal de ape”, a mărturisit una dintre persoanele care i-au adus un ultim omagiu.

Interpreta de muzică populara Maria Şălaru a declarat că Aurelian Preda a fost ca un frate mai mic. „A fost în casa mea, ne-am mărturisit durerile. A fost ca şi un frate. A suferit şi puţin din cauza emisiunii pe care a făcut-o acasă la mine. A primit nişte ameninţări ulterioare de la anumite persoane”. 

Sute de oameni, impresionaţi de viaţa artistului, au venit să îşi ia rămas-bun.

Artistul va dormi somnul de veci în straie populare, deşi în ultimele clipe de viaţă s-a călugărit la Mănăstirea Dervent.

Citeşte şi: Aurelian Preda, ultimele aplauze. Elena Merişoreanu s-a prăbuşit peste coşciug: Am simţit că ceva s-a rupt în mine

Cântărețul de muzică populară, Aurelian Preda, a murit la vârsta de 47 de ani. Interpretul suferea de mai mulți ani de cancer, iar marți a pierdut lupta cu boala. Acesta era internat la o clinică din străinătate.

Citeşte şi:  Cântăreţul Aurelian Preda a murit. Suferea de mai mulţi ani de cancer