Sute de oameni s-au îmbulzit la pomana lui Dumitru Sechelariu VIDEO

După înmormântarea lui Dumitru Sechelariu, înhumat, marţi, la Cimitirul Central din Bacău, sute de oameni s-au urcat în autobuze şi au mers la hotelul unde a fost organizat praznicul.

19 feb. 2013, 17:30
Sute de oameni s-au îmbulzit la pomana lui Dumitru Sechelariu VIDEO

Familia lui Dumitru Sechelariu a pregătit 500 de porţii de mâncare pentru locuitorii din Bacău care au mers la înmormântare.

Cei care au dorit să participe la praznic s-au îmbulzit la autobuzele care i-au transportat de la cimitir la hotel, iar la intrarea în restaurant au aşteptat mai bine de o oră.

La praznic au venit oameni din clase sociale defavorizate, majoritatea celor care au aşteptat o porţie de mâncare fiind nevoiaşi şi chiar şi oameni ai străzii. Aceştia aproape s-au călcat în picioare la intrarea în hotel şi a fost nevoie de intervenţia forţelor de ordine pentru ca lucrurile să nu degenereze.

CITEŞTE ŞI: Fratele lui Dumitru Sechelariu: A murit în somn. A vrut să-şi ceară iertare de la trei oameni VIDEO

Membrii familiei lui Dumitru Sechelariu chiar au ieşit la un moment dat în faţa hotelului pentru a-i linişti pe cei care aşteptau să intre la praznic, asigurându-i că sunt pregătite 500 de porţii de mâncare pentru cei prezenţi.

Dumitru Sechelariu a fost înmormântat, marţi, la Cimitirul Central din Bacău. Fost primar al oraşului lui Bacovia între anii 1996 şi 2004 a murit sâmbătă, la clinica AKH din Viena, după ce de la începutul lunii februarie starea sa de sănătate s-a deteriorat progresiv. Sechelariu fusese transferat la clinica din Capitala Austriei după ce a fost supus unei intervenţii chirurgicale la Spitalul de Urgenţă Floreasca, din Bucureşti. El a ajuns aici de la o clinică din Iaşi, unde fusese internat pe 1 februarie. Cardiac şi având la activ mai multe preinfarcturi, Dumitru Sechelariu a avut de această dată probleme la coloană şi la plămâni, starea sa agravându-se în doar câteva zile.