Suveranul Pontif este foarte milos: Gestul IMPRESIONANT pe care Papa Francisc l-a făcut pentru o BĂTRÂNĂ

Papa Francisc a arătat din nou că nu este mai presus decât oricare alt muritor de rând ci, din contră, că urmează învăţăturile Domnului şi ia din exemplele lui. El a făcut un gest emoţionant faţă de o femeie în vârstă, necăjită.

15 oct. 2013, 13:56
Suveranul Pontif este foarte milos: Gestul IMPRESIONANT pe care Papa Francisc l-a făcut pentru o BĂTRÂNĂ

Bătrâna i-a trimis Papei Francisc o scrisoare în care se plângea că a fost jefuită, în timp ce mergea cu autobuzul. Ea a spus că se întorcea de la spital, unde şi-a vizitat soţul, când a rămas fără 54 de euro, bani pe care îi împrumutase, potrivit România TV

Răspunsul Papei a impresionat pe toată lumea. Suveranul Pontif a trimis o scrisoare parohiei italiene de care aparţine femeia. Plicul, cu sigiliul Vaticanului, conţinea un cec de 200 de euro, pe numele femeii, dar şi indicaţii din partea liderului bisericii catolice pentru ca banii să ajungă la bătrâna jefuită.

Citeşte şi Un băieţel orfan din Moldova s-a întâlnit cu Papa Francisc. Nu ştiu ce înseamnă Papa, de aceea îţi spun TATA

Nu este pentru prima oară când Papa Francisc face gesturi simple, iar unele chiar nonconformiste faţă de creştinii de rând, aşa cum nu obişnuiau să facă predecesorii lui, de la mersul pe jos, prin mulţime, neescortat, până la surprize simple, cum a fost aceea în care i-a telefonat unui vânzător de ziare argentian, de la care cumpăra zilnic cotidianele care îl interesau.