Szobi Cseh a ajuns din nou la spital

Szobi Cseh are din nou probleme grave de sănătate! Deşi credea că a învins în sfârşit cancerul, după ce a fost la un pas de moarte anul trecut, cunoscutul cascador a ajuns din nou pe mâna medicilor.

26 iun. 2014, 05:49
Szobi Cseh a ajuns din nou la spital

Szobi Cseh a făcut sute de cascadorii care adesea i-au pus viaţa în pericol, dar din toate acestea a ieşit victorios. O singură luptă nu a câştigat-o încă: cea împotriva cancerului. Când credea că a învins boala, cascadorul Szobi Cseh a ajuns din nou pe mâna medicilor.

Sunt bolnav, mă duc la spital, sper să fie mai bine şi asta e. Mă făcusem bine, dar cu stresul ăsta îngrozitor în fiecare zi…„, a declarat cascadorul pentru CanCan.

Mai mult decât atât, Szobi Cseh spune că a cheltuit toţi banii destinaţi medicamentelor pentru programul lui de suflet, prin care doreşte să combată delincvenţa în rândul tinerilor.

Am făcut tot ce s-a putut, că trebuia făcută tabăra de vară. Am cheltuit şi banii de medicamente! Cu niciun leu nu m-au ajutat, parcă ar fi proiectul meu, este al Asistenţei Sociale„, susţine celebrul cascador.

În vara anului 2012, Szobi Cseh a fost diagnosticat cu mielom multiplu şi cu o tumoră la coloana vertebrală, o formă rară de cancer, care îi macină sistemul osos şi îi provoacă dureri cumplite.

Citeşte şi Cascadorul Szobi Cseh, de pe patul de spital: Sunt sătul şi nu mai pot face faţă bolii VIDEO