Tabla magnetica alba sau tabla magnetica verde?

Am inceput cu aceasta intrebare deoarece ne aducem aminte cu totii de tablele scolare de culoare verde sau mai bine zi de tablele de scris cu creta.

27 mart. 2019, 13:39
Tabla magnetica alba sau tabla magnetica verde?

Am inceput cu aceasta intrebare deoarece ne aducem aminte cu totii de tablele scoalare de culoare verde sau mi bine zi de tablele de scris cu creta.

Mai tineti mine de cate ori am spalat buretele acela plin cu creta si apoi stergeam tabla verde?

Dar in anul 2015 aproape toate scolile din Romania au inceput  sa iti schimbe tabla verde din scoala cu o tabla magnetica.

Unele fiind cumparate de parinti, altele fiind cumparate din fondurile scolilor dar cel mai important este ca acest lucru s-a intamplat si copiii nu mai erau nevoiti sa se chinuiasca cu tabla aceea invechita.

Acest lucru a facut ca o mare parte din firmele de papetarie sa importe table magnetice ,de unde altundeva daca nu din China 🙂 Nu ca ar fi ceva rau sa cumparam produse din China, deoarece sunt foarte multe produse care se fabrica acolo, unele de calitate buna altele de calitate mai putin buna.

Problema cea mai mare este atunci cand se cumpara un produs ieftin cu o garantie foarte mica de la o firma care a importat de curand acel produs, deoarece nu este testat si exista riscul sa il schimbati in urmatorul an, mai ales la table magnetice. Recomandam sa cumparati produse care au un istoric de minim 4-5 ani pe piata si pe care sa il gasiti pe mai multe magazine online.

La whiteboard-uri posibilitatea ca sa nu fie de calitate buna exista,  si chiar foarte des. Si va intrebati de ce:

Pentru ca in Romania aproape toate achizitiile se fac pe criteriul “pretul cel mai mic” iar pe acest detaliu mizeaza multe companii care importa aceste produse.

De aceea, foarte important atunci cumparati o tabla magnetica alba, sa nu luati in calcul doar pretul pentru ca exista posibilitatea ca in anul urmator sa o inlocuiti.

Sfaturi pentru cumpararea unui whiteboard magnetic:

  1. Garantie  – minim 5 ani: de preferat  10 ani.
  2. Livrarea – sa se faca in conditii de siguranta: de preferat impachetata in folie cu bule.
  3. Returul  –  sa se faca in minim 30 de zile: de preferat sa fie chiar 90 de zile. Cu aceasta posibilitate, poti testa tabla magnetica si daca nu este multumit, o poti face retur.

Am gasit o companie care vinde online si se incadreaza in cele de mai sus: 10 ani garantie, impachetare colet in folie cu bule si retur in 90 de zile. Se numeste Zenon.ro – un website cu peste 10 ani pe piata online din Romania, cu potential foarte mare.

Am cumparat aceste table de la dansii si totul a fost exact cum scrie pe site.

Intrebarea foarte simpla este:  care este diferenta dintre un produs care are garantie 5 ani si un produs care are garantie 10 ani. Raspunsul este foarte simplu: CALITATEA.

Noi ne bucuram ca platim mai putin cu 20 de lei si dupa 6 luni platim inca 200 lei pentru accelasi tip de produs.

Iar expresia:  Suntem prea saraci sa cumparam lucruri ieftine, este foarte adevarat,  mai ales la produse pe care ar trebui sa le folosim minim 10 ani.

Pe acelasi site am observat si alte produse , care au garantie minim 10 ani si anume: flipchart sau panou  pluta.

Daca esti in cautarea unui furnizor de produse de papetarie sau sisteme de afisare, ai de unde alege din piata online dar trebuie si putina atentie.

Sport la cumparaturi!