Tactici care îţi cresc succesul la FEMEI

Toate lucrurile pe care le faci in preajma femeilor iti pot afecta imaginea. In functie de deciziile pe care le iei, succesul la femei poate creste sau, dimpotriva se poate diminua, caz in care risti sa ramai singur.

06 mai 2014, 20:00
Tactici care îţi cresc succesul la FEMEI

Iata un top al tacticilor care iti cresc succesul la femei, potrivit Elitedaily.com.

1.  Trateaza toate femeile la fel

Atunci cand esti in preajma femeilor, trebuie sa le tratezi pe toate de la egal la egal. Daca in jurul unei femei care nu este foarte „hot” nu te impaunezi pentru ca iti este indiferent daca accepta sau nu, in jurul alteia pe care o consideri „super hot” te stradui mult prea tare si risti pari nesigur pe tine. Nu pune eticheta femeilor – „hot”, „sexy”, „mai putin sexy”, „urata” –, ci trateaza-le pe toate la fel. Vei vedea ca vor roi in jurul tau si cele la care credeai ca nu vei ajunge niciodata.

2.  Nu cere permisiunea

Intrebarile de genul „Pot sa te sarut?”, „Vrei sa dansezi?”, „Vrei sa-mi dai numarul tau de telefon?” te fac sa pari slab, nesigur si creeaza un moment stanjenitor in care tu, probabil, te gandesti ca te poate refuza, iar ea, simtindu-ti nesiguranta, are timp sa gaseasca motive sa te refuze.

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO.