Tactici care îţi cresc succesul la femei

Toate lucrurile pe care le faci în preajma femeilor îţi pot afecta imaginea. În funcţie de deciziile pe care le iei, succesul la femei poate creşte sau, dimpotrivă se poate diminua, caz în care rişti să rămâi singur.

09 iul. 2013, 20:28
Tactici care îţi cresc succesul la femei

Iată un top al tacticilor care îţi cresc succesul la femei, potrivit Elitedaily.com.

 1.  Tratează toate femeile la fel

Atunci când eşti în preajma femeilor, trebuie să le tratezi pe toate de la egal la egal. Dacă în jurul unei femei care nu este foarte “hoţ” nu te împăunezi pentru că îţi este indiferent dacă acceptă sau nu, în jurul alteia pe care o consideri “super hoţ” te strădui mult prea tare şi rişti pari nesigur pe ţine. Nu pune eticheta femeilor – “hoţ”, “sexy”, “mai puţin sexy”, “urâtă” –, ci tratează-le pe toate la fel. Vei vedea că vor roi în jurul tău şi cele la care credeai că nu vei ajunge niciodată.
 
2.  Nu cere permisiunea

Întrebările de genul “Pot să te sărut?”, “Vrei să dansezi?”, “Vrei să-mi dai numărul tău de telefon?” te fac să pari slab, nesigur şi creează un moment stânjenitor în care tu, probabil, te gândeşti că te poate refuză, iar ea, simţindu-ţi nesiguranţă, are timp să găsească motive să te refuze. Ce s-ar întâmplă dacă, pur şi simplu, ai lua-o frumos de la bar şi ai duce-o pe ringul de dans? Sau dacă ai sărută-o direct, fără să-i ceri permisiunea (desigur dacă simţi că şi ea îşi doreşte asta, altfel te poţi trezi pălmuit)? Sau i-ai spune “Dă-mi, te rog, numărul de telefon că să te pot sună şi să ne mai întâlnim!”?

Citeşte mai mult pe sfatulpărinţilor.ro.