Tâlhărie ca-n filme! Trei bărbaţi mascaţi i-au furat unui bărbat borseta în care avea peste 10.000 de euro

Trei constănţeni care au tâlhărit un tânăr pe raza judeţului Brăila, furându-i peste 10.000 de euro, au fost arestaţi preventiv pe 30 de zile, în urma unei acţiuni de amploare a poliţiştilor brăileni care au reuşit să-i captureze după ce i-au identificat şi au descins la Constanţa.

24 nov. 2014, 15:49
Tâlhărie ca-n filme! Trei bărbaţi mascaţi i-au furat unui bărbat borseta în care avea peste 10.000 de euro

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila au solicitat instanței de judecată arestarea preventivă a trei bărbați – Cristian Georgian Mahera, Mircea Barzecu și Bogdan Fulea – sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Cererea procurorilor a fost admisă de către Judecătoria Însurăței, judecătorul de drepturi și libertăți de la această instanță dispunând emiterea mandatelor de arestare preventivă pe numele inculpaților pentru o durată de 30 zile, începând cu data de 20 noiembrie.

Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, la data de 13 octombrie 2014 orele 20.15, după o înțelegere prealabilă, cei trei (Cristian Georgian Mahera, Mircea Barzecu și Bogdan Fulea), prin exercitarea de violențe și fiind mascați, au sustras persoanei vătămate P.Ș.V. borseta în care se afla suma de 4.000 lire sterline, 4500 euro și 1500 de lei, notează gazetadenavodari.ro.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor cauzei și stabilirii răspunderii penale.