Tâlharul are aripi. Un pescăruş a furat 17 kilograme de mâncare dintr-un magazin, într-un an VIDEO

În comitatul Devon, din Marea Britanie, un pescăruş a furat aproximativ 17 kilograme de alimente dintr-un magazin, în valoare totală de peste 300 de lire sterline, în decursul unui an.

18 mai 2022, 10:15
Tâlharul are aripi. Un pescăruş a furat 17 kilograme de mâncare dintr-un magazin, într-un an VIDEO

Hoțul în serie – cunoscut de localnici sub numele de „Steven Seagull” – este adesea văzut în fața supermarketului Tesco din Paignton, din Devon, el descoperind cum funcţionează ușile automate şi folosindu-se din plin de asta. Dacă angajaţii magazinului se întrebau unde dispar o parte din produse, Steven a fost în sfârșit surprins de camera de filmat, cu ciocul plin de Mini Cheddars.

Pasărea a fost filmată așteptând deschiderea ușilor, a intrat înăuntru şi a reapărut cu o pungă în cioc, apoi a zburat înainte ca personalul să o poată ajunge din urmă. Steven este atât de prolific încât se știe că jefuiește magazinul de trei ori pe zi, scrie metro.co.uk.

Citeşte şi Studiu despre albatroşi. Experţi au dezvăluit motivul pentru care „divorţează” tot mai des.

Potrivit estimărilor minime, se crede că el a furat în jur de 17 kg de mâncare, în valoare de peste 300 de lire sterline, într-un an. Deși, totalul alimentelor subtilizate ar putea fi chiar mai mare, spun angajaţii.

Martoră oculară a unuia dintre furturi, Jenny Elliott, a spus că l-a văzut odată pe pescăruş furând nachos, zburând apoi pe acoperiș și împărțind captura cu un alt pescăruş.

Citeşte şi Noi imagini spectaculoase cu păsările Flamingo surprinse în Delta Dunării VIDEO