Tânăr aflat într-o maşină furată, prins cu ŞASE FOCURI de ARMĂ

Un tânăr aflat într-un autoturism furat a fost prins marţi de poliţiştii din Slatina, după ce aceştia au tras şase focuri de armă în plan vertical.

16 sept. 2014, 17:19
Tânăr aflat într-o maşină furată, prins cu ŞASE FOCURI de ARMĂ

Un echipaj de poliţişti, care acţiona marţi pe o stradă din municipiul Slatina pentru controlul traficului, a observat un autovehicul declarat sustras în cursul nopţii trecute. Poliţiştii au urmărit maşina în cauză pe strada „Ecaterina Teodoroiu” din Slatina şi până pe strada „Artileriei”, unde ocupanţii autoturismului declarat sustras au coborât din maşină, au abandonat-o şi au fugit, notează Agerpres.

În maşina declarată de proprietar furată se aflau trei persoane. Pentru prinderea lor unul dintre poliţişti a tras şase focuri de avertisment în plan vertical. Numai una dintre cele trei persoane din maşina furată, un tânăr de 25 de ani, a fost prins şi condus la sediul Poliţiei Slatina pentru cercetări.

Poliţiştii desfăşoară activităţi pentru identificarea celorlalte două persoane din maşina pe care proprietarul a declarat-o furată. În dosar se fac cercetări pentru furt calificat.


loading...
Partenerii noștri