Tânăr bănuit de tâlhărie, prins cu FOCURI de ARMĂ de poliţiştii din Bucureşti

Poliţiştii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au prins cu focuri de armă un tânăr de 25 de ani care este bănuit de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

22 ian. 2015, 07:18
Tânăr bănuit de tâlhărie, prins cu FOCURI de ARMĂ de poliţiştii din Bucureşti

Secţia 13 de Poliţie a fost sesizată, miercuri, în jurul orei 22.30, de către un tânăr în vârstă de 18 ani cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe stradă, un bărbat i-a furat telefonul mobil, sub ameninţarea cu o armă albă.

„Poliţiştii au efectuat verificări, identificând un tânăr, în vârstă de 25 de ani, care s-ar face vinovat de săvârşirea faptei. Întrucât, la vederea agenţilor, bănuitul a încercat să fugă şi nu s-a supus somaţiilor legale, unul dintre poliţişti a executat un foc de avertisment în plan vertical, fără a rezulta victime sau pagube materiale. Bănuitul a refuzat şi de această dată să se oprească, fapt pentru care un alt agent a executat trei focuri de avertisment în plan vertical, moment în care cel în cauză s-a aruncat sub un autoturism, ulterior fiind imobilizat şi încătuşat”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Prejudiciul, în valoare de aproximativ 1.100 de lei, a fost recuperat integral şi restituit victimei.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie în formă calificată. Bărbatul a fost reţinut şi urmează să fie prezentat magistraţilor.

Citeşte şi Urmărire ca-n filme, cu focuri de armă, în România VIDEO