Tânăr bătut crunt, din cauză că seamănă cu un actor celebru. A fost lăsat inconştient, în mijlocul străzii

Un bărbat în vârstă de 26 de ani a fost atacat în timp ce cobora dintr-un tren, în New York, motivul fiind asemănarea izbitoare cu actorul Shia LaBeouf.

27 apr. 2016, 14:00
Tânăr bătut crunt, din cauză că seamănă cu un actor celebru. A fost lăsat inconştient, în mijlocul străzii

Mario Licato, bărbatul atacat, a afirmat că a fost bătut de un om necunoscut, care i-a spus: „Asta e pentru că arăţi exact ca Shia LaBeouf!„. Bărbatul a descris incidentul pentru The Gothamist, care s-a petrecut în timp ce acesta cobora din trenul F, pe strada Delancey.

Mergeam pe scări cu capul plecat, ca să mă asigur că nu cad. În faţa mea se mai aflau câţiva oameni. Nici măcar nu l-am văzut pe tipul care m-a bătut„, a povestit victima. „Doar i-am văzut pumnii venind spre mine. M-a doborât, iar în timp ce cădeam, tot ce am auzit a fost: Asta e pentru că arăţi exact ca Shia LaBeouf!„, a adăugat Licato.

Victima a fost bătută până a devenit inconştientă, iar când şi-a revenit, faţa îi era plină de sânge, iar ochelarii de vedere rupţi în două. Un cuplu care se afla în trecere i-a sărit tânărului în ajutor şi a confirmat spusele atacatorului, „Asta e pentru că arăţi exact ca Shia LaBeouf!„.