Tânăr BĂTUT CU SĂLBĂTICIE şi lăsat într-o BALTĂ DE SÂNGE pentru 40 de lei

Un tânăr de 27 de ani a fost batut cu salbaticie si lasat intr-o balta de sange pentru 40 de lei. Totul s-a întâmplat după ce băiatul scosese dintr-un bancomat banii.

19 mart. 2015, 07:35
Tânăr BĂTUT CU SĂLBĂTICIE şi lăsat într-o BALTĂ DE SÂNGE pentru 40 de lei

Un tanar de 27 de ani din Timis a fost batut marţi noaptea cu salbaticie de niste indivizi care l-au talharit dupa ce l-au urmarit în timp ce scotea o suma de bani dintr-un bancomat.

Băiatul a mers la un ATM sa scoata 40 de lei de pe card. N-a apucat sa faca decat cativa pasi ca s-a trezit ca o masina opreste in dreptul lui. Doi tineri au tabarat asupra lui cu niste bucati de teava din metal si l-au lovit pana l-au lăsat inconştient, într-o baltă de sânge. Cand s-a prabusit la pamant, i-au smuls banii din buzunar si au rupt-o la fuga.

Potrivit opiniatimisoarei.ro, alarmat ca nu mai ajunge acasa, cumnatul barbatului s-a urcat pe bicicleta si a plecat in cautarea lui. L-a gasit intr-o balta de sange, in apropierea bancomatului.

Băiatul a fost preluat de o ambulanta si transportat de urgenta la Spitalul Judetean Timisoara, cu capul spart si plin de vanatai.

Poliţiştii îi caută acum pe atacatori.

Citeşte şi: Valentin Costea a murit. Omul de afaceri, bătut cu bâta de baseball, era ţinut în viaţă de aparate