Tânăr bătut fără milă și înjunghiat într-o benzinărie din Sibiu! Motivul revoltător pentru care agresorii au recurs la acest gest

Un tânăr a fost bătut fără milă și înjunghiat de mai multe ori de trei indivizi într-o benzinărie din Sibiu fiindcă nu a închis ușa.

10 feb. 2022, 09:38
Tânăr bătut fără milă și înjunghiat într-o benzinărie din Sibiu! Motivul revoltător pentru care agresorii au recurs la acest gest

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere sunt crunte. Tânărul, șofer de ridesharing, a fost atacat pentru că a intrat de mai multe ori în benzinărie, iar agresorilor li s-ar fi făcut frig. Cei trei bărbați care l-au înjunghiat au spus că „i-a tras curentul” și de aceea au acționat astfel.

Aceștia i-ar fi zis bărbatului de 31 de ani să nu se mai plimbe, iar de aici a urmat un schimb de replici. La scurt timp bărbații au sărit la bătaie și apoi unul dintre ei l-a înjunghiat pe șoferul de ridesharing.

Alte persoane care se aflau în benzinărie au ieșit afară de frică, nimeni nu a intervenit. După ce tânărul a fost înjunghiat, cei trei bărbați l-au lăsat în agonie și au fugit.

„O echipă complexă de polițiști din cadrul Poliției Municipiului Sibiu – Biroul Investigații Criminale desfășoară în continuare cercetări în vederea identificării și depistării celor 3 bărbați bănuiți că în seara de 8 februarie, în jurul orei 23, ar fi agresat fizic un bărbat. Conflictul a fost spontan, fără ca victima și persoanele bănuite de agresiune să se fi cunoscut anterior, și s-a produs într-o stație de alimentare cu combustibil din municipiul Sibiu”, a declarat Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, potrivit Oradesibiu.

Martorii au sunat la 112 și victima a fost dusă cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Sibiu, cu numeroase plăgi înjunghiate. Tânărul a fost internat și primește tratament în continuare. „Pacientul a fost adus la SCJU Sibiu în urma unei agresiuni. Acesta a fost preluat de urgență și diagnosticat cu plăgi înjunghiate multiple, a primit îngrijirile necesare și a fost internat în cadrul Secției Chirurgie II. Este conștient, sub supraveghere și tratament.”, a spus purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean, Decebal Todăriță.

Oamenii legii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Citește și Momente şocante într-o benzinărie din Craiova. Doi bărbaţi au fost bătuţi cu sălbăticie de către agenţii de pază