Tânărul care a bătut cu bestialitate două femei pe stradă, în Bucureşti, a fost ARESTAT

Un bărbat de 33 de ani a fost arestat pentru 30 de zile în dosarul celor două femei agresate pe stradă, în Bucureşti. 

02 oct. 2019, 09:26
Tânărul care a bătut cu bestialitate două femei pe stradă, în Bucureşti, a fost ARESTAT

„În urma cazului înregistrat săptămâna trecută pe raza Sectorului 6, unde două femei au fost lovite de o persoană necunoscută, facem precizarea că în urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Capitalei a fost identificat un bărbat, de 33 de ani, bănuit de săvârşirea faptelor. Poliţiştii Secţiei 25 l-au reţinut pe bărbat pentru 24 de ore, iar ieri acesta a fost prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, judecătorii dispunând această măsură”, a anunţat Poliţia Capitalei.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6. 

Vineri, poliţiştii din Bucureşti au cerut ajutorul cetăţenilor pentru identificarea unui bărbat suspectat că a agresat pe stradă două femei.

Ambele femei au fost bătute şi lăsate inconştiente în zona Valea Oltului din Drumul Taberei. Ambele au fost lovite în zona capului, însă niciuna nu a fost tâlhărită. 

Una dintre victime, o femeie de 36 de ani, îşi plimba câinele în momentul în care a fost atacată din spate de un bărbat. Agresorul a lovit-o cu pumnul în zona urechii, apoi a luat-o la palme şi pumni. Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum un alt bărbat sare în apărarea femeii. Agresorul a fugit.

Ulterior, aceasta a fost transporată la Spitalul Municipal din Bucureşti cu răni foarte grave, desfigurată. Femeia avea triplă fractură de mandibulă şi dublă fractură nazală.

Aceeaşi soartă a avut-o şi a doua femeie, o farmacistă în vârstă de 42 de ani. Femeia se întorcea de la serviciu. La fel ca şi prima victimă, aceasta este în stare gravă la acelaşi spital. Ea nu-şi aminteşte nimic din ceea ce s-a întâmplat în acea seară.