Tânăr căzut de pe bloc, intervenţie urgent

Un tânăr în vârstă de 29 de ani din Cluj a fost grav rănit într-un accident de muncă. Bărbatul lucra la izolaţia termică a unui imobil, moment în care s-a dezechilibrat şi a căzut de la înălţime.

19 feb. 2018, 14:47
Tânăr căzut de pe bloc, intervenţie urgent

Un bărbat în vârstă de 29 ani a căzut de la etajul 3 al unui bloc aflat în construcție, pe strada Aurel Vlaicu. Tânărul a suferit fracturi multiple, dar se află în stare de conștiență.

Potrivit ziardecluj.ro, băiatul se afla pe o schelă și executa lucrări de izolare a imobilului când, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, s-ar fi dezechilibrat. Se pare că muncitorul avea echipament de protecție și acesta i-a salvat viața.

La fața locului au intervenit două autospeciale și o ambulanță SMURD.

,,A suferit multiple traumatisme, dar era conștient. Noi am intervenit cu două autospeciale și ambulanța SMURD de terapie intensivă și a fost dus la spital. Se fac investigații suplimentare”, a precizat Andrei Biriș, purtătorul de cuvânt ISU Cluj.

Martorii spun ca totul s-a petrecut atat de rapid incat colegii tânărului au crezut inițial ca ar fi căzut doar o găleată, apoi l-au descoperit pe muncitor intr-o baltă de sânge. ,,Totul s-a petrecut la fracțiune de secunda”, ne-a relatat un martor.