Tânăr cercetat după ce ar fi agresat un taximetrist şi ar fi fugit cu maşina acestuia

Un tânăr este cercetat de poliţişti după ce ar fi agresat un taximetrist şi a fugit cu maşina acestuia, pe care a abandonat-o apoi la ieşirea din municipiul Galaţi, provocând un accident şi intrând cu maşina într-un parapet.

24 apr. 2017, 18:17
Tânăr cercetat după ce ar fi agresat un taximetrist şi ar fi fugit cu maşina acestuia

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Galaţi, Crina Dragu, a declarat că, luni, printr-un apel la 112, s-a semnalat că un bărbat de 60 ani din Galaţi, care conducea un taximetru, a fost lovit de un tânăr, care apoi i-a furat maşina.

„Taximetristul l-a preluat pe un tânăr de aproximativ 30 de ani de pe strada Brăilei, din zona agenţiei CFR, din municipiul Galaţi, iar când a ajuns cu maşina în cartierul Micro 21, pe strada Victor Vâlcovici, tânărul, care era aşezat în dreapta taximetristului, l-a lovit pe acesta cu pumnul, taximetristul fiind nevoit să-şi părăsească maşina, după care tânărul a plecat cu autoturismul. Ulterior, deplasându-se către ieşirea din Galaţi, a lovit o maşină, apoi şi-a continuat drumul şi a intrat într-un parapet de pe marginea şoselei, la ieşirea din Galaţi spre Brăila”, a spus Dragu.

Tânărul a fost prins ulterior de către poliţişti, care în prezent îl audiază, el fiind cercetat deocamdată pentru tâlhărie.

Taximetristul a fost transportat la spital, însă rănile sale nu sunt grave.

Citeşte şi Taximetrist snopit în bătaie de patron la Focşani VIDEO