Tânărul care a jefuit o bancă din Bistriţa şi a împuşcat un poliţist, condamnat la 27 de ani de închisoare

Tânărul din Bistriţa care a jefuit o bancă şi a împuşcat un poliţist a fost condamnat definitiv. A primit 27 de ani de închisoare fără posibilitatea de eliberare condiţionată.

15 nov. 2017, 12:42
Tânărul care a jefuit o bancă din Bistriţa şi a împuşcat un poliţist, condamnat la 27 de ani de  închisoare

Magistraţii de la Curtea de Apel Cluj au menţinut decizia luată de Tibunalul Bistriţa Năsăud, iar Dorin Sima a fost condamnat definitiv la 27 de ani de închisoare.

Sima a primit cea mai mare pedeapsă de 21 de ani de închisoare pentru ultraj, iar la aceasta se mai adaugă şi alţi ani pentru tâlhărie calificată dar şi pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Mai mult, magistraţii au dispus şi plata unor despăgubiri morale de o sută de mii de euro, dar şi a altor despăgubiri materiale de peste 12 mii de lei pentru poliţistul pe care l-a împuşcat.

Faptele s-au petrecut în vara anului 2016, atunci când Sima a jefuit o bancă din Bistriţa în doar câteva minute. I-a pus pistolul la tâmplă unei angajate şi a reuşit să fure 9 mii de lei, dar şi două mii de euro. Poliţiştii au reuşit să dea de urma lui după o săptămână. Acesta se afla într-o casă pe care o închiriase. În timpul percheziţiilor tânărul a îndreptat pistolul spre un poliţist.

 

 

loading...