Tânăr de 19 ani din Gorj, dispărut de o lună şi jumătate

Un tânăr de 19 ani a dispărut de acasă de o lună şi jumătate. Urma să ia un tren spre Timişoara, însă de atunci nimeni nu l-a mai văzut. Poliţiştii şi familia îl caută în continuare.

31 aug. 2015, 18:55
Tânăr de 19 ani din Gorj, dispărut de o lună şi jumătate

Pentru a-l da disparut in mod oficial, parintii au trebuit sa astepte sa treaca o luna de zile, timp in care Catalin nu a dat nici un semn de viata, nu si-a folosit banii de pe card, iar contul sau de Facebook a fost inchis.

A plecat de la domiciliu la data de 21.07 anul curent, spre municipiul Timisoara, unde era angajat. In cauza s-a dispus punerea in urmarire la nivel national a tanarului, cercetarile continua in vederea identificarii persoanei si a clarificarii situatiei„, a declarat Miruna Prejbeanu, purtator de cuvant IPJ Gorj.

Tânărul de 19 ani a fost condus la gară. S-a urcat în tren cu destinaţia Timişoara, acolo unde lucra. A două zi, când tatăl l-a sunat să-l întrebe cum a ajuns, avea telefonul închis.

Încercând să-i dea de urmă, poliţia a mers, după el, la Timişoara, acolo unde locuia cu chirie. Colegii nu mai ştiau nimic de când plecase spre casă, la Albeni. Totul era în cameră aşa cum a lăsat când a plecat.