Tânăr de 19 ani, înjunghiat mortal în urma unui scandal

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din Vaslui, a murit după ce a fost înjunghiat în zona toracică. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz. 

22 iun. 2020, 08:49
Tânăr de 19 ani, înjunghiat mortal în urma unui scandal

Tănărul în vârstă de 19 ani a murit în noaptea de duminică spre luni, la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Vaslui, unde fusese transportat în stare gravă, cu o plagă înjunghiată în zona toracică după ce ar fi fost implicat într-un conflict.

„Am fost sesizaţi de un cadru medical din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui cu privire la faptul că un tânăr prezenta o plagă înjunghiată în zona toracică. În cursul nopţii, victima a decedat. Existând suspiciunea de comitere a infracţiunii de omor, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Tribunalul Vaslui”, a declarat, luni, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

Cercetările în acest caz sunt continuate sub coordonarea unui procuror criminalist care va stabili în ce împrejurări s-a produs incidentul.

Citeşte şi VIDEO Aproape 300 de poliţişti şi jandarmi au DESCINS la clanurile din Murgeni care s-au bătut în plină stradă