O nouă tragedie: Tânăr de 26 de ani din Bârlad, găsit mort în casă

Un tânăr de 26 de ani a fost găsit mort intr-un apartament din municipiul Bârlad, după ce acesta își anunțase tatăl că se simte rău. Cea care a sunat la numărul de urgență 112 a fost iubita bârladeanului, în condițiile în care acesta nu a răspuns la ușă.

13 apr. 2018, 09:52
O nouă tragedie: Tânăr de 26 de ani din Bârlad, găsit mort în casă

Un tânăr de 26 de ani a fost găsit prăbușit fără suflare în locuința sa de către echipele de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui. Acestea fuseseră alertate de către iubita băiatului care nu a răspuns la ușă.

Cu puțin timp înainte, tânărul își sunase tatăl, căruia i-a spus că se simte rău. De altfel, tânărul de 26 de ani era cunoscut cu afecțiuni cardiace.

„În acest caz, s-a întocmit dosar penal pentru moarte suspectă. Conform procedurilor, s-a dispus efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cauzelor decesului”, a declarat, vineri, pentru Libertatea purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Potrivit libertatea.ro, pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vaslui au intrat în apartament pe una din ferestrele locuinței.