Tânăr din Constanţa, în STARE GRAVĂ după ce s-a plimbat pe portbagajul unei maşini

Un tânăr din Constanţa se află în stare gravă la spital după ce s-a plimbat pe portbagajul unei maşini, s-a dezechilibrat şi s-a lovit cu capul de bordură.

27 feb. 2015, 13:15
Tânăr din Constanţa, în STARE GRAVĂ după ce s-a plimbat pe portbagajul unei maşini

Actul de teribilism a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, 21 spre 22 februarie, când mai mulţi tineri, după ce au consumat băuturi alcoolice, s-au hotărât să dea o tură cu maşina. În acel moment, unul dintre ei, în vârstă de 24 de ani, s-a urcat pe portbagajul maşinii, cerând să fie plimbat.

La scurt timp, acesta s-a dezechilibrat şi a căzut, lovindu-se cu capul de bordură, scrie replicaonline.ro. Văzând balta de sânge, bărbaţii s-au speriat şi au sunat la 112, menţionând că victima a căzut sau poate a fost bătută.

După ce a fost transportat la spital în stare comatoasă, colegii de distracţie au mers acasă la victimă, spunând că nu ştiu foarte bine ce s-a întâmplat întrucât rămăsese mai în urmă şi, cel mai probabil, a fost bătut de persoane necunoscute.

Demarând cerecetările, anchetatorii au constatat că lucrurile au stat cu totul altfel şi că victima s-a accidentat căzând de pe maşină. Prin urmare, dosarul a fost preluat de Serviciul Rutier, şoferul alegându-se cu dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală prin accident rutier.