Tânăr din Iaşi, prins la volan fără permis, le-a mărturisit poliţiştilor că face trafic de droguri şi că a vândut şi alte substanţe interzise VIDEO

Un tânăr din Iaşi, care a recunoscut că a făcut trafic de droguri şi de articole pirotehnice, ar putea ajunge după gratii, dar nu din această cauză, ci pentru mită.

26 ian. 2021, 11:44

Cel mai sincer traficant din Iaşi! Le-a spus poliţiştilor că vinde substanţe interzise

Tânărul din Iaşi a fost prins recent la volan, deşi nu avea permis de conducere. Poliţiştii  l-au verificat, fiind martor al unui accident mortal ce a avut loc la Scânteia.

Edi Popa nu mai avea permis de conducere de câteva luni bune. Întrebat de oamenii legii de ce conduce fără carnet, bărbatul le-a dat un răspuns care i-a lăsat muţi. A mărturisit că din luna noiembrie circulă cu maşina fără drept şi nu a păţit nimic,  conform BZI.

După ce i-au verificat maşina, poliţiştii au găsit în interiorul ei câteva coli A4 cu mai multe de bani scrise ordonat. Edi le-a explicat că e vorba de petardele şi artificiile pe care le-a vândut în perioada sărbătorilor de iarnă, deşi este interzis.

Tânărul a fost sincer, poate prea sincer, a răspuns la toate întrebările poliţiştilor fără probleme. Întrebat dacă a mai vândut şi alte substanţe interzise, el a mărturisit, cu zâmbetul pe buze, că a comercializat droguri de-a lungul timpului. Mai mult, a spus că a cumpărat de multe ori „iarbă” din Iaşi cu un preţ mai mic şi că a vândut-o în zona în care locuieşte, desigur, cu un preţ mai mare.

„Am cumpărat din Iași, de la un băiat iarbă și am vândut-o pe aici. Cannabis…”

Oamenii legii chiar au găsit un pliculeţ în maşina acestuia, iar el le-a spus senin că acolo sunt droguri.

Poliţiştii au început cercetările în cazul lui şi au întocmit pe numele său dosar penal. Riscă să petreacă ani grei la închisoare.

„Polițiștii efectuează verificări în cadrul unui dosar penal deschis pe numele unui tânăr. Acesta este cercetat în stare de libertate”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Eduard Popa e cercetat fiindcă a condus fără permis, pentru că a vândut articole pirotehnice și pentru că a recunoscut că a comercializat droguri.

După ce a fost prins de poliţişti, Edi a încercat să îi mituiască pe aceştia. Iniţial era cercetat în stare de libertate, iar când a auzit de dosar penal, i-a promis poliţistului o sumă de bani mai exact 10.000 de lei.

Eduard asupra lui doar 500 de lei din cei 10.000 de lei promişi. Cel mai sincer traficant de droguri din Iași a ajuns în custodia poliţiştilor pentru 24 de ore. Acum are de-a face cu două acuzaţii: dare de mită şi circulare pe drumurile publice fără drept.