Tânăr din Petroşani, înjunghiat de un prieten şi lăsat să moară ca un câine

Un tânăr de 20 de ani din Petroşani, judeţul Hunedoara, a fost înjunghiat şi abandonat în stradă de un prieten. Agresorul, un tânăr de 18 ani, a fost reţinut de poliţişti.

26 ian. 2013, 13:27
Tânăr din Petroşani, înjunghiat de un prieten şi lăsat să moară ca un câine

Cei doi se aflau la o petrecere într-un apartament dintr-un cartier rău famat din Petroşani în momentul producerii incidentului, scrie Citynews.

Agresorul a înfipt cuţitul 7 centimetri în ceafa prietenului lui, iar apoi, speriat, le-a spus celorlalţi că îl va duce la spital cu maşina. Odată plecat, tânărul de 18 ani a abandonat victima în stradă. Bărbatul înjunghiat a fost găsit de un trecător, care a alertat autorităţile. El a fost dus la Spitalul Judeţean din Timişoara, dar este în stare gravă, din cauza cantităţii mari de sânge pe care a pierdut-o.

Prins de autorităţi, agresorul şi-a recunoscut fapta, dar spune că nu a vrut să-şi omoare prietenul şi că totul a fost un accident nefericit, pornit de la o joacă. Procurorii l-au dus pe cuţitar în faţa magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile, sub acuzaţia de tentativă de omor.