Tânăr eliberat recent din penitenciar, prins de poliţiştii din Capitală cu focuri de armă, după comiterea unui furt

Poliţişti din capitală au prins în flagrant un tânăr în vârstă de 23 de ani, recent eliberat din penitenciar, imediat după săvârşirea unui furt dintr-o locuinţă. Tânărul a încercat să fugă, iar unul dintre agenţi a tras două focuri de armă în plan vertical.

24 oct. 2017, 11:45
Tânăr eliberat recent din penitenciar, prins de poliţiştii din Capitală cu focuri de armă, după comiterea unui furt

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de Poliţia Capitalei, poliţişti din cadrul Secţiei 9 au supravegheat activitatea unui tânăr recent eliberat din penitenciar, având suspiciunea că ar putea comite din nou furturi din locuinţe, news.ro.

Astfel, luni, tânărul a fost observat în timp ce s-a deplasat către o zonă din judeţul Ilfov, unde a monitorizat diverse imobile, după care a escaladat gardul unei case, pătrunzând prin efracţie în interiorul locuinţei.

După două ore, poliţiştii l-au văzut cum a aruncat peste gardul imobilului trei genţi voluminoase şi au încercat să-l prindă. Pentru că tânărul a fugit, unul dintre poliţişti a tras două focuri de armă în plan vertical, fără a exista victime sau pagube materiale.

Un bărbat, proaspăt eliberat din penitenciar, a fost prins beat şi fără permis la volan

Tânărul a devenit violent, dar a fost imobilizat şi dus la sediul subunităţii pentru audieri.

Prejudiciul, estimat la 7.000 de lei, a fost recuperat integral şi restituit familiei păgubite. Tânărul furase aparatură electronică, bani şi haine.

Cercetările sunt continuate pentru furt calificat, tânărul fiine reţinut şi urmând să fie dus în instanţă.