Tânăr fotbalist, printre afganii care au încercat să fugă de talibani agăţaţi de trenul de aterizare al unui avion

Un tânăr fotbalist afgan, fost component al echipei naționale de tineret, se află printre persoanele decedate după ce au încercat să fugă de talibani agăţat de trenul de aterizare al unui avion care a decolat de pe aeroportul din Kabul.

19 aug. 2021, 15:54
Tânăr fotbalist, printre afganii care au încercat să fugă de talibani agăţaţi de trenul de aterizare al unui avion

Un tânăr fotbalist se afla printre afganii care au încercat să fugă de talibani agăţaţi de trenul de aterizare al unui avion care decolase de pe Aeroportul Internațional Hamid Karzai din Kabul.

Este vorba despre Zaki Anwari, în vârstă de 19 ani. Informaţia a fost confirmată de reprezentanții Directoratului General pentru Educație Fizică și Sport din Afganistan, citaţi de Ariana News.

Pentru că nu a prins loc în avion, tânărul fotbalist încercase să fugă din Afganistan în compartimentul destinat roților aeronavei C-17 a Armatei Americane. Acolo şi-a găsit sfârşitul. Rămășițe din trupul lui au fost descoperite la bordul aeronavei, după ce aceasta a aterizat de urgență în Qatar, în urma informațiilor că mai multe persoane s-au agățat de aparatul de zbor.

Pe reţele de socializare au apărut imagini cu afganii agăţaţi disperaţi de avion, dar şi filmări cu oameni care cădeau în gol la scurt timp după decolarea aeronavei de pe aeroportul din Kabul.

 


loading...