TRAGEDIE URIAŞĂ! Tânăr mort dupa ce maşina în care se afla a fost lovită de tren

Un tânăr de 25 de ani a murit, după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de tren, duminică, la intrarea în localitatea Gătaia din județul Timiș.

26 aug. 2018, 14:24
TRAGEDIE URIAŞĂ! Tânăr mort dupa ce maşina în care se afla a fost lovită de tren

IPJ Timiș informează că tânărul șofer conducea un autoturism dinspre Denta spre Gătaia, iar la intrarea în localitate nu s-a asigurat la trecerea de cale ferată care este semnalizată cu indicatoare, dar nu e prevăzută cu bariere, și a fost lovit de un tren care circula dinspre Gătaia spre Timișoara.

Scene groaznice în trafic. Un şofer a spart geamul unei maşini şi l-a bătut pe proprietarul acesteia!

În urma impactului, tânărul a rămas încarcerat în mașină. La fața locului au fost trimise echipaje de ambulanță și descarcerare, însă în ciuda eforturilor salvatorilor, tânărul a decedat la aproximativ o oră după producerea accidentului.

Imagini şocante! Un bărbat de 34 de ani, bătut cu bestialitate, în mijlocul zilei. Atacatorul se temea că vrea să-i fure nevasta

Conductorul trenului a fost testat de polițiști și nu a consumat băuturi alcoolice. Polițiștii au deschis acum un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate condițiile producerii accidentului.