Tânăr mort pe terenul de fotbal. A făcut infarct după ce a înscris un gol

Un tânăr în vârstă de 32 de ani a murit în timp ce juca fotbal. Potrivit martorilor, acesta făcut infarct imediat după ce a înscris un gol. Tragedia s-a petrecut în Suceava.

01 mart. 2021, 09:53
Tânăr mort pe terenul de fotbal. A făcut infarct după ce a înscris un gol
Tânăr mort pe terenul de fotbal

Tânăr de 32 de ani, mort pe terenul de fotbal. Tragedia s-a petrecut în Suceava. Tânărul juca fotbal împreună cu un grup de prieteni atunci când i s-a făcut brusc rău şi a căzut pe teren.

Tânăr de 32 de ani, mort pe terenul de fotbal după ce a înscris un gol

Potrivit martorilor, tânărul a leşinat brusc după ce a înscris un gol. Prietenii cu care juca fotbal au îcercat să-i acorde primul ajutor şi au sunat la 112. Din păcate, medicii ajuşi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa, relatează monitoruldesuceava.ro. 

Potrivit acestora, tânărul ar fi suferit un stop cardio-respirator ireversibil. Polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale Suceava au deschis un dosar penal și așteaptă concluziile medico-legale privind cauza morții.

Citeşte şi Descoperire traumatizantă pentru o fetiță de doar 11 ani. Și-a găsit ambii părinți morți în cameră din cauza COVID

Administrator de spital, găsit MORT în birou! Anchetă de proporții a poliștilor

Administratorul Spitalul Municipal din Dorohoi a fost găsit decedat în propriul birou. Familia bărbatului de 52 de ani s-a îngrijorat în momentul în care acesta nu a ajuns acasă.

Bărbatul a fost găsit mort în biroul său de către polițiștii alertați de familia acestuia, a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani. Poliștii au demarat o anchetă în acest caz și așteaptă rezultatele necropsiei, conform stiri.botosani.ro.

Citeşte şi Bebeluş mort după ce a fost legănat prea tare ca să adoarmă. Detalii şocante descoperite la autopsie

Fiul bărbatului este cel care a anunțat poliția cu privire la faptul că nu a reușit să ia legătura cu tatăl său, care nu s-a întors de la domiciliu, în seara precedentă. Angajații Poliției Municipiului Dorohoi au verificat zona de proximitate a spitalului, unde au observat maşina acestuia parcată şi lumina aprinsă în birou, deşi era trecut de miezul nopţii.

Bărbatul a fost găsit întins pe un pat din cameră, fără funcții vitale Medicii au încercat să îi salveze viața acestuia, însă nu au reușit deoarece decesul a survenit cu câteva re înainte. Corpul bărbatului a fost preluat în vederea efecturării unei autopsii, de către specialiștii Serviciului de Medicină Legală.

Administrator de spital, găsit MORT în birou! ”A fost deschisă o anchetă în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă. A fost dispusă și efectuarea autopsiei pentru stabilirea cauzei decesului”, a afirmat Delia Nenișcu, reprezentanta IPJ Botoșani.