Tânăr prins în flagrant în timp ce folosea METODA ACCIDENTUL

Un tânăr în vârstă de 26 de ani a fost prins de poliţişti în flagrant, în timp ce primea o sumă de bani de la un bărbat de 67 de ani pe care îl păcălise prin "metoda accidentul".

11 apr. 2015, 10:54
Tânăr prins în flagrant în timp ce folosea METODA ACCIDENTUL

Agenţii de siguraţă publică din cadrul Secţiei 19 Poliţie au observat două persoane care purtau o discuţie în contradictoriu pe un ton ridicat, motiv pentru care i-au legitimat. În urma informaţiile obţinute, poliţiştii au luat decizia ducerii la sediul secţiei a celor doi bărbaţi, pentru continuarea verificărilor, potrivit unui comunicat al DGPMB.

Astfel, s-a constatat faptul că, în noaptea de 9 spre 10 aprilie, în jurul orei 01.30, bărbatul în vârstă de 67 de ani a fost sunat pe telefonul fix de către un bărbat, în prezent încarcerat într-un penitenciar din provincie, care s-a recomandat ca fiind fiul său, comunicându-i că a provocat un accident, lovind o persoană pe trecerea de pietoni şi are nevoie de o sumă de bani.

În timpul convorbirii telefonice, bărbatul aflat în penitenciar i-a comunicat victimei sale că la domiciliul său se va deplasa un delegat pentru a-i înmâna suma de 5.000 de lei, reprezentând despăgubirile fictive.

„În jurul orei 05.00, la domiciliul persoanei vătămate s-a prezentat un tânăr, iar în momentul în care acesta primea suma de bani solicitată, a fost prins de către agenţii de poliţie”, conform sursei citate.

Cercetările sunt continuate, faţă de cele două persoane bănuite, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la înşelăciune.