Tânăr prins în flagrant în timp ce şantaja o fată cu publicarea unor poze intime pe Facebook

Un tânăr de 31 de ani a fost prins la Baia Mare în flagrant, în timp ce şantaja o fată că va publica pe Facebook mai multe poze intime cu aceasta, dacă tânăra nu plăteşte o sumă de bani.

26 feb. 2019, 09:20
Tânăr prins în flagrant în timp ce şantaja o fată cu publicarea unor poze intime pe Facebook

Poliţiştii de investigaţii criminale Baia Mare l-au luat ca din oală pe tânărul şantajist şi l-au reţinut pentru 24 de ore.

Poliţiştii, sesizaţi de o fată că un tânăr îi cere bani să nu publice poze cu ea pe Facebook

În urma unei sesizări primite de la o femeie de 36 de ani, referitoare la comiterea infracţiunii de şantaj, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei oraşului Baia Mare au organizat un flagrant.

Citeşte şi Italianul care i-a dat foc iubitei sale românce, găsit mort în puşcărie. Trei copii au rămas orfani după moartea femeii

Astfel, a fost identificat şi prins un tânăr de 31 ani, din oraşul Şomcuta Mare, în timp ce primea de la persoana vătămată suma de 150 de lei. Banii au fost solicitaţi de acesta pentru a nu publica pe reţelele de socializare fotografii în care femeia apărea în ipostaze intime.

„În baza probatoriului administrat, tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de şantaj. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a acestuia”, precizează poliţiştii.